<

Оголосили конкурс на посаду поліцейського офіцера Нововолинської громади

13:42 | 25.03.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
792
/ 1 коментар

Поліція Волині оголосила конкурс на заміщення посади поліцейського офіцера громади у Нововолинську.

Про це повідомляють на сайті поліції Волині.

Участь у конкурсі можуть брати працівники поліції з вищою освітою, водійським посвідченням та досвідом роботи не менш, ніж півтора роки (не враховується період навчання у закладах освіти та установах первинної професійної підготовки).

Наразі поліцейських набирають у Підгайцівську, Нововолинську, Горохівську та Торчинську громади.

Від сьогодні триває подача анкет на участь у конкурсі. Охочим узяти участь необхідно заповнити анкету за посиланням.

Подача анкет триватиме до 5-го квітня.

Після успішного проходження всіх етапів відбору та навчання поліцейські офіцери отримають формений одяг і зброю. Своєю чергою, територіальні громади, де працюватимуть офіцери, мають забезпечити його робочим кабінетом та кімнатою відпочинку, оргтехнікою, побутовою технікою та канцелярськими товарами. Крім того, поліцейському офіцеру громади надається автомобіль, повністю забезпечений паливно-мастильними матеріалами, обладнаний сейфом та всім необхідним. Є також можливість забезпечення службовим житлом на території громади.

Серед переваг роботи поліцейського офіцера громади також є те, що він планує свій робочий тиждень та не залежить від графіку територіальних підрозділів поліції, несе службу виключно на своїй дільниці та не залучається до інших заходів.

Нагадаємо, що волинські громади, які ще не мають своїх «шерифів», можуть долучатись до проекту, якщо зобов’язуються самостійно придбати їм службові автомобілі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця