<

У Жовтневому активісти, рятуючи рибу, самі попали “в сіті” рибінспекції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 28.04.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У селищі Жовтневе місцеві активісти, витягуючи рибу, яку потрібно було перевезти у нововолинське озеро, “попалися” працівникам рибінспекції. 

В Жовтневому тривають роботи із поліпшення благоустрою озера та його очищення. Як повідомив селищний голова Олександр Топорівський, коли у зв’язку з непередбачуваними обставинами почала стікати вода і місцеві жителі стали рятувати рибу, витягуючи її з водойми сіткою, хтось в моменті зателефонував у рибну іспекцію, працівники якої склали протокол на місці події. При цьому риба у жителів Жовтневого не вилучалася, у сітці її не було.

“Думаю, що в суді рибінспекція не доведе факту неправомірного вилову, тому що в нас є рішення виконкому та рішення сесії – це не був вилов риби, вони просто її рятували, тому що води зараз у водоймі максимум 40 сантиметрів, відповідно, це може спричинити вимирання риби”, – розповів Олександр Топорівський.

Жителі допомагають в очищенні озера, частину робіт взяла на себе церковна громада п’ятидесятників. Згодом рибу планують перевезти в озеро на мікрорайоні Шахтарському у місті Нововолинську.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота