<

Задумав вчинити крадіжку в магазині Нововолинська, але попався: повідомили подробиці затримання злодія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 7.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

22-річний житель Нововолинська спланував обікрасти магазин на бульварі Шевченка, який обладнаний охоронною сигналізацією. Проте його
«на гарячому» спіймали правоохоронці, від яких зловмисник намагався втекти через горище на дах, звідти чкурнув до низу.

Рівно півтори години просидів у хованці в середині приміщенні магазину 22-річний мешканець Нововолинська, який запланував заволодіти товаром з магазину. Для здійснення свого умислу він ще до закриття магазину непомітно для продавців проник до підсобної кімнати та сховався, – інформує управління поліції охорони Волині.

О 23:30 чоловік почав здійснювати задумане, у той же час на пульт централізованого спостереження поліції охорони надійшов сигнал спрацювання охоронної сигналізації з даного магазину, що на бульварі Шевченка.

На місці виклику наряд реагування поліції охорони визначив, що в магазині знаходиться особа. Адже датчики руху постійно спрацьовували. При огляді приміщення магазину, поліцейські виявили чоловіка, який почав тікати через горище на дах будівлі. З даху хлопець стрибнув на землю. Чоловік ушкоджень не отримав, його одразу ж затримали поліцейські охорони.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Нововолинського відділу поліції.

Затриманий зібрався викрасти два обігрівача, комплектуючі до комп´ютерів та радіотелефон.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за двома статтями, ст. 15 ч.3 (Замах на злочин) та ст.185ч.3(Крадіжка) Кримінального кодексу України.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок
20 Травня, Понеділок