<

Нововолинці взяли участь в акції «Чистий двір» та отримали кошти на покращення благоустрою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:47 | 18.12.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Мешканці нововолинських багатоповерхівок взяли учать в акції «Чистий двір», завдяки якій змогли облаштувати благоустрій та покращити свої двори.

Акція проходила за підтримки нардепа Ігоря Гузя та сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Для облаштування прибудинкових територій з Фонду будинкам вдалося залучити 20-30 тисяч гривень.

За кілька років дії акції участь в ній взяло 23 місцевих ОСББ. 15 з них – цього року.

ОСББ “Дружба, 25 – НВ”, що на проспекті Дружби, 25, за виділені з Фонду 27 тисяч гривень, повністю оновило фасад на першому поверсі будинку. Відремонтувано цоколь, на східцях до під’їздів вкладено бруківку. Також пофарбували газову трубу та двері у під’їздах.

Мешканцям будинку №13 на вулиці Гагаріна та №17 на Маяковського вдалося залучити на покращення благоустрою 20 тисяч гривень, за які встановили у під’їзді металопластикові вікна.

Новенькими лавочками у дворах будуть користуватися жителі будинків №47, 49 на вулиці Нововолинській, на встановлення яких Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» виділив більше 15 тисяч гривень.

Мешканці будинку №13 на вулиці Грушевського, за виділені з Фонду 20 тисяч гривень, у під’їздах замінили вікна.

Також благодійний центр «Берегиня» Суспільної служби України, що функціонує у Нововолинську, з допомогою Фонду придбав холодильники, на які було виділили 17 тисяч гривень. У центрі організовують безкоштовні обіди для людей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок