<

Нововолинськ, злива і асфальтування – ремонт дороги в кращих традиціях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:30 | 30.06.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 11

30-го червня Нововолинськ залило рясним дощем. Проте на думку дорожників – це саме той час, коли варто відремонтувати дорогу.

Цікавим відео поділився депутат Нововолинської міської ради Василь Гура. Таку картину можна було побачити 30-го червня біля ринку, на вулиці Сковороди.

Мабуть, і штормове попередження не злякало працівників.

“Гройсман сказав, що за таке буде садити. Можна і йому це відео скинути?”, – із сарказмом каже депутат міськради.

Здається, коментарі тут зайві – дорожники не зраджують своїм традиціям. Яка фірма проводить ремонтні роботи в таку погоду? Деталі згодом.




коментарів: 11
  1. Хаптюк і Сантехвідкат знають як ложити асфальт !!!!!!!! а ще вони положили з сапожніковим на всю громаду …. болт

  2. Ну як вони побачать яму в суху погоду? А пройшов дощ і видно куди покласти асфальт(наші бля гроші), коптюк-відкат рулить..

  3. Тут і без слів все зрозуміло.Не проходить року замість асфальту одні ЯМИ .Хай прокуратура розбирається, що це за така цікава технологія асфальтування.

  4. А що то за товстий дядько, мабуть великий начальник. Спочатку давав вказівки, а потім угледів зйомку і почав рух в іншому напрямку. Та й майстер цей вже світився на “Бузі”, як бракороб:
    https://bug.org.ua/news/volodymyr/novovolynska-kompaniya-koptyuka-vidremontuvala-dorohu-v-dvori-volodymyra-volynskoho-po-susidsky-teper-asfalt-mozhna-znimaty-rukamy-113985/
    Божє! До чого ми котимся. Схаменіться !!!

  5. Робіть масово репости у фейсбук.Надсилайте Гройсману і іншим -діє доволі ефективно.

    • шановна пані, ну шо ви такоє кажете шо то ефективно? Хто такий пан Гройсман і шо таке той Новік? Бардак зараз робиться по всенький Украйні,в усіх містах,селища та селах, бо ж ви, шановна пані, з того інтернету не вилазите і повинна то знати як “Отче наш”!

      • У вас щось з замкнуло,коли ви мене називаєте пані.Це перше,а друге-бардак в країні не робиться,а його створюють такі керівники,як в нас.А ви їх підтримуєте і тупо підгавкуєте.А люди повинні мізки включати і все буде добре.

  6. До Василя Гури, мало зафільмувати,бо це пшик, в вашій компетенції, як депутата міської ради:
    -звернутися на прокуратуру;
    – звернутися на замовника міську раду(в особі керівника ВУКГ Артема Жигалюка);
    -звернутися до його безпосереднього начальника Володимира Рожелюка;
    – до його керівника мера Сапожнікова;
    -зібрати депутатів, як мінімум радикальну фракцію (Чорного, Климовича та Ярему), створити комісію, зібрати позачергову сесію, у звязку з постійним бракоробством вже не перший рік.
    А так це тільки показовий піар, що щось ви як депутати робите,хоч в загальному повний “НОЛЬ”, особливо було смішно, “ви знаєте з ким говорите, я ж депутат міської ради”. Чекаємо на адекватну реакцію від вас на дану кричущу ситуацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя