<

Нововолинський комісаріат, за весняний призов, планує відправити 40 осіб на строкову службу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 4.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

З 1 квітня стартував призов на строкову військову службу в Україні. Він триватиме до червня. За цей період на строкову службу плаують призвати 18 тисяч 725 осіб, з них 40 Нововолинців.

Про це повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Кабінет міністрів України розпорядженням від 27 березня визначив чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу. Так, у квітні-червні до Збройних сил України та інших військових формувань відправлять 18 тисяч 752 людини, з них до Збройних сил – дев’ять тисяч осіб, до Державної спеціальної служби транспорту – 600 осіб, до Державної прикордонної служби України – чотири тисячі осіб, до Національної гвардії України – п’ять тисяч 152 особи.

“Упродовж весняної призовної кампанії до лав Збройних Сил України з Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату планують призвати близько 40 осіб”, – повідомив військовий комісар Нововолинського ОРВК Олександр Плужнік.

Призиватимуть придатних за станом здоров’я громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, і старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочення від призову.

З кінця лютого у Нововолинському ОРВК почала працювати лікарська комісія, яка проводить медичний огляд призовників, а з квітня розпочала роботу призовна комісія.

Наступного тижня планують відправити на службу до війська перших призовників.




коментарів: 2
  1. Задачка для 2-го класу… Якщо кількість призовників розділити на все населення України, потім цю цифру помножити на кількість жителів міста Нововолинська і селища-отримаємо цифру-25! А чому план по місту-40? П. Плужник , вам зірочки на пагони за “це” падають?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок