<

«Нововолинськтеплокомуненерго» боргує за газ більше 28 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 25.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Заборгованість за газ є серйозною пересторогою для того, аби вчасно увійти в опалювальний сезон 2019-2020 років. Підготовка до нього розпочалася ще з весни.

Про стан готовності комунальних підприємств до нового опалювального періоду розповів на сьогоднішньому засіданні виконкому начальник відділу з питань будівництва, комунального господарства та газифікації Богдан Миронюк, – повідомляє відділ інформаційної політики Нововолинської міської ради.

Зокрема,як зазначив доповідач, відповідно до запланованих заходів підприємством «Нововолинськтеплокомуненерго» виконані роботи на 71 відсоток. Із шести котелень міста готові до роботи вже три. На 90 відсотків підготовлені теплові мережі. Провели їх заміну на 373 м, заплановано ще 406 м. Із дев”яти теплових пунктів підготовлено чотири.

Однак, серйозною проблемою є заборгованість населення за теплопостачання. Як повідомив головний інженер цього підприємства Михайло Савченко, проводиться відповідна робота.

“З початку року направлено більше трьох тисяч претензій до злісних неплатників. За півроку згідно з рішенням суду від виконавчої служби надійшло 194 тисячі гривень. Практично за всіма працівниками інженерно-технічного складу закріплені райони, здійснюється обхід квартир мешканців”, – зазначив Савченко.




один коментар
  1. Савченко, хватай Гаврилюка і втікає, бо будеш “сидіті” за таке керування!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота