<

Нововолинськ займає першу позицію в області за поширеністю ВІЛу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 27.11.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Поширеність ВІЛ  у Волинській області становить 212,02 на 100 тис. населення, що в 1,6 разу нижче середньоукраїнського показника. Нововолинськ займає одну з перших позицій за поширеністю вірусу.

Якщо колись вірус імунодефіциту найбільше вражав ін’єкційних наркоманів, то за 9 місяців цього року 73,5% випадків інфікування припадає на статевий гетеросексуальний шлях, гомосексуальний – 2,7%. А парентеральний шлях передачі ВІЛ при ін’єкційному введенні наркотичних препаратів — 14,1 %, – пише Волинь.

За 9 місяців цього року 73,5% випадків інфікування припадає на статевий гетеросексуальний шлях

Поширеність ВІЛ у Волинській області становить 212,02 на 100 тис. населення, що в 1,6 разу нижче середньоукраїнського показника. Найскладніша ситуація у Нововолинську, Володимир-Волинському, Ковельському, Ківерцівському районах та Луцьку. Показник захворюваності, порівняно з попереднім роком, знизився. За 9 місяців 2018 року померло від СНІДу 46 осіб, у 2017 — 63, у 2016 – 55 осіб.




коментарів: 6
  1. Воно і надалі так буде- наркомани колються , потім плодяться. Сьогодні на 15 біля 28 будинку поряд з дитячим майданчиком, гуляючи з дитиною побачила 2 шприци. … не в закутку ніякому, а просто посеред людного місця…. Як з ними боротись? Сама б убивала тих кінчених наркоманів, всеодно путнього з них нічого не буде, то вже просто гнилі люди! А якби дитина взяла той шприц і вкололась? Просто жах якийсь, а не місто!

  2. А все це наслідки переселення свинорусні з Донбасу при будівництві шахт ,гени дають своі плоди навіть в третьому поколінні .

  3. при чом тут Донбас,буцімто до війни в нас небуло наркоманів,шановні Нововолинці я вважаю що потрібно щоб за все це відповідав наш мер та поліція яка це все знає та очевидно дахує,якби ці особи були зацікавлені щоб не було наркоманів то б позакривали всі притони і людям легше б було дихати,ато в нас в парку вже більше шприців ніж трави…потрібно терміново збиратись біля міськради і вимагати від нешановоного мера дій.

    • треба знайти город, в якому цього нема, і спитати, як у іхнього мера так получаеться.. але деж знайти такий город ? а, можна з допомогою машини часу ! в Новіку 70-х, наприклад !

  4. Я згодна треба мера і поліцію заставити відповідати за халапне відношення до своїх обовязків))та тут де не глянь скрізь баяни валяються)Я не здивуюся якщо з такими темпами,роботи нашої влади та органів,діло дійде до самосуду))І чесно кажучі,можливо це буде правельне рішення))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок