<

Нововолинськ чекає ліфтовий колапс: у місті немає спеціалістів, які займаються ремонтом ліфтів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 4.08.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську немає спеціалістів, які займаються ремонтом ліфтів в багатоповерхівках, – на місто чекає ліфтовий колапс.

Про це в етері Нововолинського інформаційного порталу заявив громадський активіст Микола Лукашук.

«Ліфти – це тема мого тата, якого вже немає. Він усе життя працював у Нововолинську механіком ліфтів. Також я знаю людей, які їх зараз обслуговують. Це люди похилого віку, які прибирають недопалки в ліфтах або за тими, хто використовує ліфт як туалет. Це старші жіночки, є ще пан Тихонович з Володимира-Волинського, який ще поки працює механіком та приїжджає до нас… Заробітна плата не знаю яка, але, думаю, така ж мізерна, як і була у мого батька. На скільки мені відомо, він збриється на пенсію. Яка альтернатива? Спеціалістів взагалі немає. У нас в місті є декілька ліфтів, яким капітального ремонту буде недостатньо», – повідомив Микола Лукашук.

Громадський активіст також зауважив, що ремонт ліфтів є дороговартісним – орієнтовно півтора мільйона гривень за один ліфт, проте, на його думку, ця проблема тягнеться ще з 90-х років і за стільки часу, що вже минуло, можна було б поступово відремонтувати частину ліфтового фонду Нововолинська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок