<

Нововолинець на смерть збив працівника дорожньої служби біля Червонограда

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 14.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
6623
/ коментарів 10

Дорожньо-транспортна пригода сталась 13-го липня близько 18:30 на автодорозі «Нововолинськ-Червоноград» в селі Тудорковичі Червоноградського району Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Ауді», 20-річний житель Волинської області, скоїв наїзд на 51-річного львів’янина, працівника дорожньої служби, який виконував роботи на проїзній частині. Від отриманих травм чоловік помер на місці події, – повідомляє поліція Львівщини.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Як зазначають на сторінці Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, водій Ауді А6, що скоїв наїзд на працівника дорожньої служби, мешканець Нововолинська 2001 року народження.




коментарів: 10
  1. В крові кермувальника не був виявлений алкоголь чи інші психотропні речовини. Обставини події з’ясовуються…

  2. Дорога через селище Литовеж перетворилась на злітно-посадкову полосу. І чітко розписані пішоходні переходи, знак населенного пункту на білому фоні, де швидкість має бути 50км на год.—плювати, пруть на 100-140 км. за годину. І не дай Боже дитині вискочити на дорогу чи пішоходний перехід в Литовежі….
    Бо ж мене євробляха, я крутий такий чувак і мені так треееба, для мене зробили дорогу. Бидло бидла обганяє, а нормальні люди страждають.

  3. Пам’ятаєте, як в добрі роки незалежної України на трасі через Литовеж недалеко від млина стояв співробітник ДАІ. І все було нормально. Всі їздили –60км.за год.
    Знищили те, що було?! А тепер, я впевнений, не одна мати чи батько, які втратили сина чи дочку із-за таких дебілів-шумахерів не раз згадували про гаїшніка, з якого всі як коні ржали. А будь він на місті—і не було пролитих сліз і горя. А те що брав пару копійчин з водіїв–було, але ж і його присутність на дорозі запобігла багатьом смертям і каліцтву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа