<

Новорічні свята у Нововолинську без резонансних надзвичайних ситуацій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 15.01.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Початок 2015 року у Нововолинську не мав резонансних випадків, пов’язаних із пожежами і травмуваннями мешканців. 

Порівняно із минулими роками необережне поводження із піротехнічними виробами та феєрверками цього року немало місця. Що пов’язано із свідомим поводженням людей на вулицях міста та неспокійною ситуацією в державі. Як відомо, в декількох містах країни було офіційно заборонено користування піротехнічними засобами під час масових заходів.

Також, спостерігається зменшення використання додаткових засобів обігріву, чому сприяє порівняно високий температурний режимом, як для січня місяця, відповідно, зменшились перевантаження і замикання в електромережі. Тому зростання пожеж не спостерігається, хоча випадки були.

На сьогодні, із початку січня, трапилось три пожежі, в результаті яких ніхто не постраждав.

2 січня о 20:31 на пульт диспетчера прийшло повідомлення від жителя смт. Жовтневе про те, що на вулиці Шевченка горить господарська будівля, яка зайнялась по причині короткого замикання електромережі. Рятувальники із Нововолинська та Іваничів виїхали на місце пригоди і погасили пожежу. Постраждалих та загиблих немає.

5 січня 02:13 прийшло повідомлення про пожежу у селі Будятичі по вулиці Північній, де загорівся приватний будинок. Причина займання – необережне поводження із вогнем власників помешкання. Постраждалих та загиблих немає.

14 січня 0 07:43 прийшло повідомлення про задимлення на даху покрівлі на  ТзОВ «Завод «Промлит» по вулиці Шахтарській у місті Нововолинську. Загорілася мінеральна вата на покрівлі цеху. Пожежу ліквідовано за допомогою двох відділень державної пожежно-рятувальної частини. Постраждалих та загиблих немає.

Про ситуацію у місті журналістам “БУГу” повідомив начальник державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Нововолинська Безека Руслан. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота