<

Неповнолітній, який наніс смертельне ножове поранення знайомому в Нововолинську, проведе за ґратами 7 років

13:38 | 22.02.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
1086
/ коментарі 2

Неповнолітній хлопець, який у 2022 році в районі хлібозаводу у Нововолинську наніс смертельне ножове поранення 18-річному знайомому в черевну порожнину, згідно з вироком суду проведе за ґратами 7 років.

Молодики із села Тишковичі Нововолинської громади. Як раніше повідомляв БУГ, конфлікт розпочався в автомобілі під час його руху, вийшовши з транспортного засобу, почалась бійка. 16-річний хлопець вдарив ножем знайомого. Юнак помер в лікарні, так і не прийшовши до тями. 

Згодом стало відоме ім’я хлопця, який помер у результаті ножового поранення. Дмитро Озмитель проживав у Тишковичах Нововолинської громади. Закінчив навчання у центрі професійно-технічної освіти в Будятичах за спеціальністю слюсар-ремонтник. Друзі згадують про хлопця лише приємними словами.

Підозрюваний у вчиненні цього злочину перебував під вартою. За процесуального керівництва прокурорів Володимирської окружної прокуратури 16-річному студенту одного із закладів освіти міста Нововолинська повідомили про підозру в заподіянні знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили його смерть.

Як повідомляє пресслужба обласної прокуратури, суд визнав неповнолітнього жителя села Тишковичі Володимирського району винуватим у заподіянні знайомому тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили його смерть згідно ч.2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження що спричинило смерть потерпілого).




коментарів: 2
  1. Мало дали знав Діму особисто хороша людина була за таке довічне не менше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер