<

Недопрацювання комунальників вартуватимуть жительці Нововолинська, яка травмувалася через слизьку дорогу, близько десяти тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:05 | 8.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ коментарів 8

Жителька Нововолинська Світлана Чепего отримала серйозну травму внаслідок падіння на слизькій, не посипаній пісковою сумішшю, дорозі. Жінці потрібне хірургічне втручання, на медикаменти та внутрішню кісткову пластинку необхідно зібрати біля десяти тисяч гривень.

Вранці 8-го грудня нововолинські дороги були більш схожими на ковзанки. Після дощу шляхи зовсім заледеніли. Через це водії маршруток, не бажаючи наражати пасажирів на небезпеку, не виїхали на дорогу. Люди дарма мерзли, чекаючи на зупинках.

Та не лише водії страждали від погодніх умов та непосипаних шляхів. Вочевидь, посипати тротуари піском до дев’ятої години ранку ніхто не збирався. Чекали, поки лід сам розтане.

Натомість для деяких мешканців Нововолинська байдужість комунальних служб обертається справжньою трагедією.

Світлана Чепего провела дитину до школи, поверталась вулицею Миру. Біля десятого будинку жінка не втрималась на слизькій поверхні дороги. Працівники ВУКГ, які були при тому, як вона травмувалася, посадили її на санки, якими щойно везла свою доньку. Хтось з них зателефонував на швидку.

“Це трапилося приблизно о 8:45. Хотіла перейти дорогу, але впала. Унаслідок падіння нога просто вивернулася та висіла збоку”, – розповідає Світлана.

Свідок цього інциденту Вячеслав Спиридонов розповів, що повторно викликав швидку. Медики приїхали приблизно через півгодини, адже дорога нагадувала скло. Чоловік прибув у лікарню, щоб дізнатися, як себе почуває Світлана. Біля цієї медустанови, каже, близько 12-ї години комунальники посипали вже сухий асфальт.

В травматологічному відділенні жінці встановили діагноз: перелом кісточок правої гомілки зі зміщенням.

У одній палаті з Світланою Чепего на лікарняному ліжку – бабця, якій 81 рік. Крім поламаної ноги, розповідає, дошкуляє і травмована під час падіння рука. Причина травматизму та ж.

До причин людської біди можна віднести і відсутність дієвого контролю за роботою комунальних служб міста зі сторони керівництва ВУКГ та посадових осіб Нововолинської міської ради. До 10:00 боковими вулицями міста проїхати було неможливо. А в центрі сипати пісок почали на годину раніше. Пішоходи та водії обурювалися неналежною роботою комунальників.

У травмпункті Нововолинської міської лікарні кількість випадків травматизму станом на 14:00 досягла 13-ти.

Світлана Чепего наразі ніде не працює, їй необхідна наша з вами допомога. Жінка надіється, що на її біду відгукнуться небайдужі люди.

Усі, хто хоче зробити свій вклад в одужання нововолинянки , просимо скидати кошти на картку “Ощадбанку” 5167 4900 0524 4921 (Світлана Чепего).




коментарів: 8
  1. Вася! Як ти собі уявляєш роботу комунальника (доволі не молодих людей) в умовах ожеледиці, з санчатами та лопатою. Коли випав то комунальники вже о шостій годині ранку з санчатами та лопатою тротуари посипали піском .
    Світлана Чепего здорова, молода жінка і та не втрималась на слизькій поверхні дороги, хоча я впевнений, що вся її увага була зосереджена на дорозі.

  2. Впасти можна і на рівній дорозі, звичайно людину шкода, але критикувати комунальників не варто. За таку зарплату, вони й так як бджілки трудяться

  3. А не треба було йти по дорозі і це я перша викликала швидку бо це все сталось на моїх очах.І не треба все валити на комунальників бо тротуари зранку вже були посипані

  4. В якому місті вони були посипані? Якщо всі люди говорять, що не були. І зранку напевно дороги також були посипані? І біля лікарні пісок сипали о 12 на сухий асфальт це також ви бачили?

  5. Всі мають виконувати свою роботу (вчасно і якісно), а не списувати, як в нас прийнято пісок і дизпаливо. Тут пишеться не за один конкретний випадок, а в цілому. Техніка в нас є в місті, а вона стоїть. Тоді коли бідні люди в жилетках за 1500 в місяць мерзнуть.

  6. Тротуари біля лікарні посипаю я ще до шостої години ранку . Не полінуйся прийди в цей час і переконався сам ,а не люди кажуть. В день коли був гололід в 12 посипали другий раз !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок