<

Псевдоактивіст з Нововолинська отримав повістку від військкомату, – розповіли подробиці затримання Троцковця

10:27 | 29.09.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7522
/ коментарів 7

Псевдоактивіста з Нововолинська Павла Троцковця затримали біля будинку ексмера Віктора Сапожнікова у його автомобілі та вручили повістку особисто, через те, що він декілька разів не з’являвся до військкомату.

Як повідомили БУГу правоохоронці, звернення надійшло від Володимир-волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Троцковець неодноразово отримував повістки, проте не з’являвся до військкомату.

Нагадаємо, 28-го вересня біля будинку колишнього ексмера Віктора Сапожнікова у його машині працівники поліції у Нововолинську затримали ухилянта Павла Троцковця. На місце події прибув військовий комісар та вручив повістку затриманому. 

Правоохоронці затримали псевдоактивіста за статтею 210 Кодексу України про адмінправопорушення (Порушення військовозобов’язаними чи призовниками законодавства про військовий обов’язок і військову службу).

До слова, стаття за порушення військовозобов’язаними чи призовниками законодавства про військовий обов’язок і військову службу тягнуть за собою накладення штрафу від п’яти до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що Павло Троцковець – протеже Сапожнікова. Раніше нововолинець під прапором УНСО, заручившись підтримкою колишнього міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова, спрацювався із депутатом міськради Андрієм Бадзюнем від «Свободи».

Тоді, організація УНСО Волинь (громадський рух націоналістичного спрямування) опублікувала допис, в якому йдеться, що Павло Троцковець – самозванець УНСО, який використовує символіку в своїх інтересах.

У Троцковця також проводили обшуки у будинку. Правоохоронці провели обшуки в оселі нововолинського псевдоактивіста, посіпаки колишнього мера Сапожнікова та комуніста Філінюка. Щоб провести обшуки, правоохоронцям довелося виламати двері.

Псевдоактивіст з Нововолинська також мав сплатити штраф за неправдивий виклик поліції до вантажівки з породою, проте подав до суду. Подія, внаслідок якої все почалося, трапилася 10-го серпня.

На трасі Р-15 у Нововолинську поліція зупинила навантажений породою автомобіль, який їхав з шахти №9. Займався вивезенням породи Павло Троцковець, який тоді стверджував, що для перевезення мав всі документи. Авто затримали: кілька днів вантажівка стояла на місці.

12-го вересня 2021 року Павло Троцковець подзвонив у поліцію та повідомив про викрадення з автомобіля запасного колеса. Як розповіли правоохоронці, на місце виїжджала слідчооперативна група, але слідів крадіжки вона не виявила. Троцковець після цього від явки в поліцію та написання заяви відмовився.




коментарів: 7
  1. Ще раз напишу. Будь ласка воєнкомат не присилайте таке поповнення до нас! Задрав ще на шахті. З повагою від 55 бат 100бр ТРО.

    • Не треба таких нам, навіть копати окопи не довірю!
      Ти певно не служив ні дня сам, ще не розумієш що таке нормальні побратими

      • Ну хто вам сказав що таке буде вам побратимом? Невже аж настільки наївні???….

  2. Відомі всім бандючки ексмера, після його провальних виборів, притихли. Але, не всі. Дехто активізувався.

  3. Ніхто його нікуди не забере. Заплатить штраф максимум. Сапогу треба тримати таких осіб з карткою для всяких чорних справ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок