<

Не панікувати та бути інформаційно озброєним, – мер Нововолинська закликає мешканців зберігати спокій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:02 | 23.02.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2585
/ Коментарі відсутні

23-го лютого на пресконференції Нововолинській міський голова Борис Карпус відповів на ряд питань щодо підготовки міста у разі загострення ситуації на тлі подій в Україні.

Мер міста Борис Карпус закликає мешканців не піддаватись паніці та наголосив, що усі служби міста працюють у посиленому режимі та мають порядок дій при будь-якій надзвичайній ситуації.

Інформаційний відділ міської ради публікуватиме порядок дій населення при загостренні подій, евакуації та військових діях.

“Ми не повинні панікувати, міська рада працює в штатному режимі – проводимо наради, виконуємо завдання та активізовуємо відповідні служби”, – додав Борис Карпус.

Місто формує стратегічні запаси та силове середовище на випадок мародерства. Проводитимуть інформування населення, зокрема відповідне навчання в закладах освіти.

“Будуть проведені батьківські збори, де розповідатимуть про основні моменти не лише на випадок загострення, а й будь-якої іншої ситуації. Зокрема, про збір аптечки, тривожної валізи та дії домедичної допомоги”, – розповів міський голова.

Нагадаємо, що на базі штабу захисту Волині відбуваються навчання домедичної допомоги (тактична та цивільна); стрілецької підготовки; тактичної складової; огляд і роботи зі спорядженням. Якщо виникатимуть додаткові питання, телефонуйте за номером: 0967442027.

Також у Нововолинську проводитимуться навчання надання домедичної допомоги у приміщенні Нововолинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Невдовзі буде розроблена анкета, згідно з якою формуватимуться групи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок