<

Найкращий бізнес-проєкт: жителька Нововолинська отримає 20 тисяч гривень на відкриття барбершопу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:23 | 16.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
16
/ коментарів 8

16-го грудня у Нововолисньку обирали найкращий бізнес-проєкт на який з міської програми соціально-економічного розвитку на 2019 рік передбачили 20 тисяч гривень.

Перемогла бізнес-ідея про відкриття у Нововолинську барбершопу, – повідомляє Відділ інформаційної політики Нововолинської міськради.

Таке рішення комісії за результатами конкурсу на кращий бізнес – проєкт, який був оголошений виконавчим комітетом Нововолинської міської ради на початку грудня.

Свої бізнес-ідеї демонстрували двоє учасників, які подали заявки до конкурсної комісії. Обидві претендентки ретельно підготувалися до презентації. Наталія Кивлюк для відкриття бізнесу обрала спеціальну діяльність з дизайну, прокату та продажу елементів декору.

Як зазначила автор ідеї, у нашому місті є вільна ніша і потреба споживачів в якісному декорі та матеріалах для його виготовлення. Основний вид її діяльності – креативне оформлення осель, вітрин, офісів, весіль та різного роду заходів, реалізація дрібних елементів декору, проведення майстер-класів для дітей та дорослих. Наталія продемонструвала виготовлені власноруч ростові квіти.

Надія Романюк найближчим часом планує відкрити барбершоп у приміщенні колишнього кінотеатру Нововолинська, де невдовзі розпочне свою роботу молодіжний центр. Барбершоп – це трендовий бізнес, адже затребуваність у послугах чоловічих салонів збільшується.

Після гарячої дискусії члени комісії віддали перевагу відкриттю барбершопу. Відтак, найближчим часом Надія Романюк отримає 20 тисяч гривень для втілення у життя своєї мрії.

Даний конкурс, який вперше відбувся у Нововолинську, матиме продовження і в наступному році.




коментарів: 8
  1. Барбершоп? Ви вкурсі, що поттрадиціям барбершоп це місце де чоловіки стрижуть чоловіків. Ви вкурсі , що професійне місце (стілець,зеркало всі приладдя) коштуватимуть в рази більше чим 20 тисяч гривень. Комісія може реально оцінювати бізнес проекти… в будь якому інвестиційному клубі цю ідею висміяли б.

  2. не вже так важко відкрити нову вкладку і по гуглити))) жінки-барбери це норма

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок