<

Нардеп Ігор Гузь відзвітував в установах Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 27.04.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

27-го квітня народний депутат України Ігор Гузь відзвітував в установах Нововолинська. Нардеп зустрівся з працівниками КП “Нововолинський водоканал”, учасниками камерного оркестру “Елегія”, а також студентами та викладачами ТНЕУ.

Ігор Гузь розповів про роботу у Верховній Раді та зробив короткий звіт своєї депутатської діяльності. З громадою Нововолинська обговорювалися проблеми міста, зокрема постало питання подальшої долі вугільних підприємств. Нардеп висловив сподівання, що з новопризначеним міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом вони знайдуть краще порозуміння, аніж з його попередником Демчишиним. 

“Наше ключове завдання – добудова шахти №10 “Нововолинська”. У цьому році буквально три тижні тому ми “вибили” 100 мільйонів гривень, завдяки чому нам вдасться зберегти колектив”, – відзначив Ігор Гузь.

Депутат також згадав про свою ініціативу щодо законопроекту, суть якого полягає в наступному: половина коштів, які надходять до держбюджету від перевиконання митних надходжень, повинна йти на вирішення проблем області, оскільки значна її частина – це прикордонна зона.

Нардеп зауважив, що спільно з головою облради Ігорем Палицею будуть відстоювати інтереси громади, знаходити ефективні рішення при розгляді проблемних питань та працювати на загальну справу. На разі депутати планують зробити дорогу за напрямком Устилуг-Луцьк або Любомль-Сокаль.

Ігор Гузь також гарантував, що у травні місяці округ отримає державну субвенцію у розмірі 15-20 мільйонів гривень. Частина цих коштів піде на будівництво дитячих та спортивних майданчиків, вартістю 80 тисяч гривень кожен.

“Остання наша ініціатива така – організували конкурс міні-проектів з винагородою 20 тисяч гривень кожен. У Володимирі-Волинському, наприклад, за ці кошти у навчальному закладі встановлено камери відеоспостереження”, – сказав нардеп.

Він також розповів про роботу фонду “Прибужжя” та Молодіжного ресурсного центру.

У загальних рисах Ігор Гузь окреслив власне бачення суспільно-політичних процесів, які сьогодні відбуваються в державі, і висловив свою думку з приводу зміни уряду. Нардепу ставили різного роду запитання, зокрема, цікавилися питанням субсидій та пенсійного віку жінок, проблемою неякісної води в місті, нових цін на газ та електроенергію. Депутат також розповів про відносини з Гунчиком та депутатські зарплати.

Молодь, зокрема студенти ТНЕУ, більшою мірою цікавилися питаннями стипендій та підтримки у втілення в життя наукових проектів.

Учасники камерного ансамблю “Елегія” поділилися своїми творчими навичками. Народний депутат пообіцяв аматорам допомогти з фінансуванням та посприяти у розширенні спектру їхньої творчої діяльності.

Image00001
Image00002
Image00003
Image00004
Image00005




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок