<

На вулицях Нововолинська наносять дорожню розмітку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:17 | 24.04.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 8

У Нововолинську на дорогах оновлюють дорожню розмітку. В місті активно продовжують підготовку до свят.

24-го квітня на проспекті Дружби проводять роботи з нанесення червоно-білої розмітки. Розмітку оновлюють і на інших вулицях міста.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/293517214885370/

Нагадаємо, місто готують до Великодніх свят. Вивозять сміття з вулиць, фарбують ліхтарі, смітники, встановлювали нові конструкції для квітів. Окрім того, проводять побілку дерев та бордюр.

На «стометрівці» підфарбували та провели ремонтні роботи фонтану.

Побілили бордюри і в міському парку.




коментарів: 8
    • Уточнення :не бордюр, а “парєбріков”… І залишки не тільки в парку, а по усьому місту. І, що цікаво, – нові не білити, тільки” радянські”. Можливо, хтось з двірників прокоментує-це така вказівка була, чи самі вирішили. Прикольно, ці різні бордюр, як “мірило” “совка”… Могли б вже і в зелений колір помалювати…

  1. А розмітку траси Р15 в межах міста коли повністю завершать? Зокрема, нанесуть пішохідний перехід через трасу, що знаходиться між перехрестям з бульваром Шевченка та автобусною зупинкою, та позначать обочину (у напрямку руху до Львова) в тому ж районі?

    • Автошлях Р15 має значення регіонального, це означає що нанесення розмітки не справа міста, а відповідних дорожніх служб.

  2. Коптюк кожний рік вже вкотре ремонтує свої минулорічні ремонти доріги на 15 м-он. Щось не клеїться в нього з тим асфальтом.Але кожен рік “свіжа” робота. З такими ремонтами, фірма без роботи не залишиться.

  3. В парку жахів нанесли білу суміш на залишки бордюр щоб в вечері з переляку люди мали напрямок куди втікати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер