<

На Волині заборонили проведення масових заходів до Дня Незалежності

19:07 | 23.08.2023 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
1183
/ коментарі 4

У Волинській області з 24-го по 28-ме серпня заборонили проведення будь-яких масових заходів та громадських зібрань. Аналогічне рішення прийняли у Володимирі та Нововолинську.

Таке рішення прийняли 23-го серпня під час засідання Ради оборони області, – повідомляє Волинська ОВА.

Дане рішення прийняли, щоб уникнути провокацій зі сторони росіян.

“Ми знаємо підступність ворога та його неадекватність. Краще уникати скупчень людей у цей період. Усі розуміють важливість цього державного свята. Впевнений, у серці кожного волинянина цей день відзначиться особливою атмосферою, наповненою незламною вірою, яка не потребує офіційних відзначень”, – йдеться у повідомленні.

Після цього аналогічне рішення про заборону масових заходів з 24-го по 28-ме серпня прийняли у Володимирі. Про це повідомили на сторінці міста.

“Відповідно до рішення, яке було сьогодні прийняте на засіданні Ради оборони області, з 24-го по 28-го серпня на Волині заборонено проведення будь-яких масових заходів та громадських зібрань. Відтак усі масові заходи, проведення яких було заплановане до Дня Незалежності України, скасовуються”, – йдеться у повідомленні міськради.

Згодом про скасування заходів до Дня Незалежності та Дня міста повідомив і міський голова Нововолинська Борис Карпус.

“Благодійні заходи, що були заплановані в Нововолинську на День Незалежності та День міста – скасовані. Є відповідне рішення Ради оборони області про обмеження масових зібрань з 24 по 28 серпня. Через підвищену загрозу ракетних ударів у ці дні мусимо бути завбачливими.

Прошу всіх поставитися з розумінням і відповідальністю”, – зазначив мер.

Нагадаємо, що на День Незалежності у Володимирі та Нововолинську були оголошені заходи. Також опублікували й програму благодійних заходів до Дня міста Нововолинська, яке припадало на26-те та 27-ме серпня. Тож ймовірно їх також скасують.




коментарів: 4
  1. А як же день шахтаря в Нововолинську? Все скасовується? А так анонсували…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя