<

На реконструкцію приймального відділення Нововолинської ЦМЛ виділять 8 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 19.08.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарі 3

Із 56 мільйонів гривень державної субвенції, виділених на Волинську область на реалізацію урядової програми з реконструкції, капітального ремонту приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я у госпітальних округах на 2020 рік, 8 мільйонів гривень отримає Нововолинська центральна міська лікарня.

Такий розподіл обсягу субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам прийняли депутати Волинської обласної ради 18-го серпня на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, – інформують на сайті Волинської облради.

Таким чином, 8 мільйонів гривень буде спрямовано бюджету міста  Нововолинська на реконструкцію приміщень першого поверху хірургічно-травматологічного корпусу комунального некомерційного підприємства «Нововолинська центральна міська лікарня».

Нагадаємо, за задумом урядовців, оновлені приймальні відділення мали б мати три входи: в’їзд для автотранспорту ШМД через павільйон або критий навіс, вхід для планових хворих та вхід в окремий бокс для пацієнтів з ознаками інфекційної хвороби.

У приймальному відділенні рекомендують облаштувати рецепцію, консультативно-оглядові приміщення, місця для очікування пацієнтів та супроводжуючих, вбиральні.

Зазначимо, що в Нововолинській ЦМЛ вже розпочалися ремонтні роботи. За словами місцевого лікаря-хірурга Магомеда Магомаєва, адміністрація порушує заходи безпеки, пов’язані з поширенням COVID-19, та не реагує на застереження лікаря і відеодокази порушення карантину.

Крім Нововолинська, у регіоні Прибужжя, 6,5 млн грн виділили на реконструкцію частини приміщень будівлі Комунального некомерційного підприємства «Любомльське територіальне медичне об’єднання Любомльської районної ради».




коментарів: 3
  1. Боже, ну при чому тут Мороз. Вам що, заклинило на його прізвищі? Вивчіть ще якесь слово і всюди його пхайте. Гидко читати дурниці. Кожен чує і бачить те, що хоче чути і бачити. Розверніться трохи під інший градус, Бімбер, може щось зміниться в сірій речовині))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок
19 Травня, Неділя