<

На ранок 5 вересня у Нововолинську зафіксовано 14 нових захворілих на COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:34 | 5.09.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 6

Станом на 9:00 5-го вересня у Нововолинську зареєстровано 314 випадків захворювання на COVID-19, які підтверджені лабораторно. 261 людина одужала. 10 випадків летальні.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР  підтверджено чотирнадцять нових випадків коронавірусної хвороби. Одна людина одужала, – повідомляє пресслужба міської ради.

У Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікується 3 пацієнти, хворі на коронавірус. Усі – з Нововолинська. Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 1 хворий і 2 людини у реанімації .

40 жителів Нововолинська отримують лікування амбулаторно.

За увесь період пандемії зроблено 344 швидкі тести  і взято 2086 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР.

Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 946 аналізів та методом ІФА G – 327 аналізів.




коментарів: 6
  1. Дуже багато людей перебувають в лікарні і очікують результати більше 10 днів. Їх відпускають додому на самоізоляцію,а результатів так і немає. То чому ж на Волині така ситуація з тестами? Хіба не можна залучити більше вірусологія для опрацювання???

  2. А те що відомий на всю область нововолинський нічний клуб працював попри всі заборони, то це нікого не хвилює? Чи Валєра думає що гроші не пахнуть і можна пускати всіх кого очі бачать так ще й без масок, про дистанцію я взагалі мовчу!!!

    • Гроші не нюхає так як і всі власникі підприємств як в Нововолинську так і в області і в Україні

    • Валєра гроші не нюхає так,як і всі хто працює в Нововолинську,області,країні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя