<

На хлібозаводі в Нововолинську відбулася умовна пожежа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 16.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

16-го квітня на  ПрАТ «Нововолинський хлібозавод» рятувальники провели гарнізоні тактико-спеціальні навчання.

За легегдою, на пункт зв’язку частини 5-ї ДПРЧ поступило повідомлення про пожежу в котельні на хлібозаводі за адресою вулиця Павлова, 39. Так розпочалися гарнізонні тактико-спеціальні  навчання .

Метою проведення таких навчань є відпрацювання взаємодії адміністрації об’єкту з екстреними службами міста Нововолинська під час ліквідації НС і рятування людей .

Працівниками підприємства були здійсненні першочергові дії для ліквідації умовної пожежі підручними засобами пожежогасіння а поряд з цим  адміністрацією об’єкту були прийняті міри по евакуації людей із приміщення підприємства, відключення електроенергії, газопостачання та зустріч пожежно–рятувальних підрозділів для направлення до місця пожежі та вказання під’їзду до джерел водопостачання.

Вже за декілька хвилин по прибуттю до місця умовної пожежі на територію ПрАТ «Нововолинський хлібозавод»  рятувальники  у складі ланки ГДЗС провели розвідку в ході якої було виявлено потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено.

В ході даних навчань були проведені Спеціальні об’єктові навчання, які проводяться для досягнення злагодженості в роботі керівного складу та працівників підприємства по ліквідації наслідків пожежі, надзвичайної ситуації. Визначається оцінка підготовки та організації керівництва та посередників навчання, оцінка здатності керівного складу та фахівців підприємства до вирішення завдань цивільного захисту.

До ліквідації надзвичайної ситуації залучалися 2 пожежних автомобіля  5-ї Державної пожежно-рятувальної частини, працівники екстреної медичної допомоги, працівники «Нововолинського хлібозаводу».

По завершенню навчань, адміністрація об’єкту та рятувальники з приємністю зазначили, що відпрацювання усіх дій дозволило на практиці перевірити оперативну підготовку чергових караулів Нововолинського гарнізону, вміння обслуговуючого персоналу взаємодіяти з рятувальниками.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок