<

Мистецька алея, фуд-зони, атракціони та урочиста програма: як нововолинці святкували День міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 28.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
4655
/ коментарів 12

З нагоди Дня міста та Дня шахтаря у Нововолинську відбулося безліч цікавих та інтерактивних розваг. На площі Чорновола встановлені фуд-зони та атракціони. На бульварі Шевченка тим часом працювали мистецька алея та ярмарок сувенірів.

Святкова програма розпочалася о 14:00 на головній сцені Нововолинська, яку встановили на проспекті Дружби. Міський голова Борис Карпус подякував шахтарям, вчителям, медикам, працівникам культури, промисловості та комунальної сфери, підприємцям, які своєю щоденною працею розвивають та дбають про місто.

“Вітаю всіх з Днем міста. Впевнений, що ми будемо перетворювати й надалі Нововолинськ на комфортне місто. І, що кожен з вас стане співучасником успішного, сучасного Нововолинська”, – сказав міський голова.

Привітати нововолинців зі святом приїхали помічник народного депутата Ігоря Гузя, депутат Волинської облради Андрій Бокоч, міський голова Володимира Ігор Пальонка, очільник Володимир-Волинської районної ради Віктор Хиць, голова Володимир-Волинської РДА Юрій Лобач, депутати Волинської облради Валентин Кошельник, Ярослав Матвійчук і Юрій Сиротюк та інші.

За трудові досягнення та внесок у розбудову Нововолинської громади міський голова Нововолинська вручив подяки та грамоти представникам трудових колективів Нововолинської громади.

Тим часом на площі Чорновола розгорнулися фуд-кори. І містяни мали змогу поласувати стравами з мангала.

А на бульварі Шевченка працювала мистецька алея. Впродовж дня можна було придбати вироби народних майстрів, зробити світлину на фотозоні, замовити у художника портрет.

У місцевому парку працювали аніматори, які розважали малечу цікавими конкурсами, та казкові герої, які залюбки її веселили. Також під час святкових заходів працювали атракціони.

А за Палацом культури відбулися показові виступи трюкової їзди на самокатах і скейтбордах.

О 22:30 відбувся святковий концерт за участю Світлани Тарабарової та вогняне шоу.

Більше світлин у фоторепортажі БУГу:




коментарів: 12
  1. Фуд-зона хороша, але саме з-за нехватки столиків ми з друзями (українцями-іноземцями) проходили мимо і нічого не купували бо просто не було де присісти… прийшлось йти на стометрівку в бар…

        • Ти шо динозавр? Гугл пей це і є оплата с карти або рахунку, як хочеш називай.

          • “з картки” і “КАРТКОЮ” – то є дві величезні різниці.
            Шось приблизно як динозавр і тупуватий динозавр.

  2. Якісь двоякі відчуття від перегляду: видно шо людям по-справжньому хочеться свята, але разом з тим більшості з нас приходиться тільки слюнку ковтати.
    Дай Боже нам всім стабільних здорових ситих днів!

    • А ти як думав? Якщо цілими днями тільки те і робити що сидіти в мережі й строчити коментарі, то гроші з неба не почнуть самі залітати в кишеню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок