<

Микола Пиріг – виконувач обов’язків директора ДП “Волиньвугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 16.06.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
210
/ коментарі 23

16-го червня на ДП “Волиньвугілля” представили нового керівника держпідприємства Миколу Пирога.

За участі представників влади Нововолинська, працівників ДП “Волиньвугілля”, голів профспілок шахт відбулося представлення нового керівника держпідприємства. Радник міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика Віктор Шайтан, який свого часу жив і працював у Нововолинську, зачитав наказ міністерства від 13-го червня про те, що Микола Пиріг зобов’язується виконувати обов’язки гендиректора на період до призначення керівника цього підприємства в установленому порядку.

Радник міністра подякував попередньому “генералу” Валерію Хмельницькому та зазначив, що у Києві прислухалися до прохання шахтарів, котрі просили поставити генерального, який буде працювати.

“На сьогоднішній день найважливішою є дисципліна, потрібно спільно шукати шляхи вирішення проблем. Без дисципліни не буває нічого. Якщо ми не будемо підвищувати виробництво, реалізовувати вугілля, то грошей не буде зовсім”, – відзначив Шайтан.

Микола Іванович Пиріг, попередньо головний інженер ДВАТ “Шахта “Надія”, уродженець Львівської області, розповів свою біографію гірникам.

Профспілки на зустрічі справедливо ставили питання про плани генерального директора щодо розвитку вугільної галузі.

“Я сюди прийшов, щоб закотити рукави і працювати, аби ми не стояли з простягнутою рукою”, – сказав новопризначений генеральний директор.

Мета одна – підняти виробництво та стабілізувати його. Віктор Шайтан закликав гірників організуватися, адже не можна досягати результату тільки страйками.

Таку позицію займає і  керівник державного підприємства. Шахтарі повинні усвідомити: підвищення зарплати гарантує лише зростання вуглевидобутку.

DSC_6646
DSC_6648
DSC_6650
DSC_6654
DSC_6655
DSC_6656
DSC_6659
DSC_6661
DSC_6663




коментарів: 23
  1. Мені стало дуже цікаво: а що робить там А.Сторонський? Де В.Сапожніков – міський голова і натхненник всіх наших “перемог” на антиалкогольному, наркоманському та різних там, інших “дольових” і еуропейських, бізнесових фронтах. Якщо у чергових “відпустці, лікарняному, відрядженні, оздоровленні чи заклопотаний покращенням своїх побутово-житлових умов – десь там… у світах, то так і скажіть: мовляв, він не може брати участі у житті ввіреного йому громадою м.Нововолинська через страх перед виборцями, що його обрали і яких він жорстоко обдурив.

    • Пане Анатоль замучили до півсмерті ви всіх із своїм Сапожніковим. Щоб не сталось у місті винувата лише одна людина–мер. Я і сам від нього не в захваті, але ви трохи перегинаєте палицю. Та й зрештою ви робите не погану рекламу, на вибори, Віктору Сапожнікову. Вам так не здається?

      • Ви вже не перший раз мені це пишете під різними ніками. То не читайте – заплющіть очі і пропустіть, “адвокате” за гроші. Щодо реклами. Нікого і нічого там рекламувати. Відрекламувався. Як і ви та вам подібні. Ауфвідерзеєн!

  2. Тут на картинках видно Порплицю. Ті хто там був розкажіть чи вдалося йому лизнути … новому генералу, щоб залишитись на роботі?

        • Парфенюк то велика людина, йому треба збирати речі бо у конторі він зайвий. Що великій людині робити, чим керувати?

  3. Опа-на, а казили, що Акатов збрив вмісті з Кисельовим. Виявляється, що неправда, злодюга і надалі в кріслі. А де Богдан Макарчук, мабуть миє автомобіль Пирогу?

  4. думаю що новий генеральний людина розсудлива і розумна, яка працювала на “Надії” (на шахті, яку з закриття вивели) головним інженером, зробить правильні висновки щодо непотопляємого Акатова, Порплиці і т.д. та порядку в ДП і на шахті Бужанська.
    Але своє авто б ніколи не довіврив мити Макарчуку….

  5. Бувший головний інженер ПАТ “Шахта”Надія” Пиріг М.І. ніколи не був розсудливим та розумним,такий самий злодій та крадій як і ваші попередні керівники,набивав собі кішені продаючи метал з шахти.Ні якої культури,хам,над шахтарями постійно знущався навіть руки розпускав.На нього були відкриті кримінальні провадження,які закрили тому що Криштопа маючи зв язки заплатив за Пирога державними коштами,щоби не посадили.Поки не пізно,подумайте-кого вам прислали?Можна гарно говорити,але чи зможе зробити ця людина,чи правильніше буде -чи захоче,так як він не є господар (тільки красти добре вміє).

    • З першого разу, навіть не вгадуючи, можу зказати хто автор цих рядків. Це Б.Макарчук, а як що помилився, то варіант (Б) Порплиця. Варіанти вичерпані усі, так як тільки у ціє купки людей визначення просте “Хто не з нами, той злодїй”. З того, що написано можна зробити висновок-мабудь у Порплиці з генералом, щось не зрослось. Богдан злодіїв не пропустить, а значить РОЗи знову будуть бастувати. Початок вже є, на минулому тижні Макарчук, під час зборів на шахті, агітував не з”являтись у військомат по повістках, а як правильно все зробити за порадою звертатись до нього. У мене питання, як такий палкий патріот з прапором УПА в руках та гербом України на капоті свого авто, може закликати людей не йти захищати свою землю? На мою думку це кримінал.

    • шахта “надія” не отримувала державних коштів, відколи Криштопа нею керував. тож щось не сходиться в тебе розумнику.

  6. З новим генеральним директором ДП “Волиньвугілля” Пирогом М.І. не надійтесь краще за попередніх керівників не буде-можливо ще гірше.Підлабузник колишнього директора ПАТ “Шахта”Надія” Криштопи .Збагачувався завдяки продажу металу яке “погано лежить”,а лежало воно все погано.Над шахтарями знущався,навіть руки простягував до тих хто не міг за себе постояти,заставляв шахтарів порушувати ТБ,а потім за це позбавляв премії.Були на нього відкриті кримінальні справи,відкупився руками колишнього керівника та грошима державними.Можна охарактеризувати так:хам,крадій,не порядний,підлабузник,трус.Якщо комусь цікаво можу повідомити ще більше з фото.

    • Ви вважаєте, що Вас не зрозуміли? У попередньому коментарі Ви про це вже писали,ви навіть ті самі слова вживали. Трохи спізнились, вже майже ніхто цю статтю не читає.

    • вам один Кисельов був угодний, бо тримав при собі. А більш ніхто з вами не схоче на 1 гектарі сісти разом……, тому й кусаєтесь з останніх сил.

  7. Дякую за підсказку,але я вважаю що не я спізнилась,а ті хто не прочитав цю статтю.Дуже щкода,що ми такі байдужі до свого майбутнього.

  8. Подаруємо і йому смітника! Чому ж різне сміття на наші шахти пхають? Невже наше шахтарське місто вартує тільки злодіїв ?!?!?! Привели знову щось, яке задовільняє свої амбіції, а згодом і кишені, а роботи знову як кіт наплакав! Прикро…

  9. Я знаю точно шо Пиріг завіз чемодан в міністерство щоб стати генералом, і з попереднього місця роботи багато людей разом з ним гострили лижі на волинь. Скоро в його команді буде Стойловскій опитний робочий по дєрєбану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця