<

Мусимо працювати з автопарком, який отримали в спадок. Беремо лопати і шуфлі, щоб разом прибирати сніг, – мер Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:09 | 8.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
37
/ коментарів 9

Нововолинський міський голова Борис Карпус подякував всім активістам, які власноруч прибирають сніг. І зазначив, що завтра в обідню перерву теж долучиться до цієї акції.

“Запрошую всіх охочих. Беремо лопати, шуфлі й будемо очищувати території садочків, шкіл та інших соціальних об’єктів”, – зазначає мер на своїй офіційній сторінці в фейсбуці 8-го лютого.

Сильні снігопади і пориви вітру не припиняються. Техніка працює на межі своїх сил і можливостей, але результати роботи майже непомітні через стихію, повідомляє голова громади.

На жаль, зазначає він, мусять працювати з тим автопарком, який отримали в спадок. Він не оновлювався тривалий час.

Нововолинськ має 8 одиниць техніки. Вона працює постійно в місті, в селищі та селах.

“Домовилися з підприємствами, приватними структурами. Вони надають свої грейдери, іншу техніку, яка приступить до роботи вже цієї ночі.

Процес контролюю та інспектую особисто!

Лише спільними зусиллями ми подолаємо цю негоду!”, – зазначає Карпус.




коментарів: 9
  1. Борисе я знаю що вам зробити.Вам потрібно опустити ковши в тракторах.І буде все ок.Сніг буде розчіщатися.Для чього просто їздити технікою з піднятим ковшом?Паливо просто так викатувати?

  2. “Нє трєба скіґліті – трєба браті лопату і ґодуваті сімью” (с) Мікіла Азірів

  3. Давай,Боря,давай!!! А ще не забудь школи, садочки, лікарню долучити. І нехай попєрєдніки позаздрять як Боря із снігом бореться!

    • Ти краще б замість на дивані сидіти, і жовч лити , пішов би допоміг. Чи ж не так чинять щирі патріоти?

  4. Я пропоную ввести пільги, так звані “спонсорські внески”, людям які допомагають комунальникам справлятись з їхніми обов’язками. Покосили в дворі траву літом (бо не справляються комунальники) – і ціле літо не платиш по 300 грн в ЖКП. Розгрібаєш сніг зимою(бо не справляються комунальники) – і цілу зиму не платиш за ЖКП. Думаю так буде чесно і мотивовано!!!!

    • Не получится.
      Наш народ поубивает друг дружку за возможность заиметь халяву

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер