<

Муніципали оштрафували власника приміщення колишньої лазні у Благодатному

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:06 | 17.12.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2004
/ коментарі 4

Працівники муніципальної варти Нововолинська оштрафували власника приміщення колишньої лазні у Благодатному. Спершу йому вписали припис щодо приведення споруди в належний стан, однак жодних робіт ним здійснено не було.

Під час зустрічей міського голови Бориса Карпуса з мешканцями селища Благодатне багато нарікань викликало приміщення колишньої лазні, пишуть на сторінці Мунварти у фейсбуці.

Будівля – в аварійному стані й захаращена. Також, зі слів місцевих мешканців, в приміщенні лазні відсутні двері та вікна, що створює соціальну напругу серед мешканців, а також умови для вживання там спиртних напоїв та наркотичних засобів.

Головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста Муніципальної варти Трофимчук Д. виявив порушення п. 7.2.6. Правил благоустрою території м. Нововолинська та смт Благодатного, затверджених рішенням Нововолинської міської ради No 28/9 від 21.12.2018 року, а саме забороняється:

п. 7.2.6. «Власники або балансоутримувач жилих, культурно-побутових, приміщень промислових та інших будівель і споруд зобов’язані слідкувати за їх належним станом зовнішнім виглядом у цілому та окремих частин».

10-го листопада було складено припис згідно з яким Каплінський В.С. зобов’язався привести споруду колишньої лазні в належний стан до 10-го грудня.

Станом на 11-те грудня жодних робіт щодо благоустрою будівлі лазні не проводилось, інформує муніципальна варта.

На Каплінського В.С. було складено протокол про адміністративне правопорушення №000072 за 152 КУПАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Штраф – 1360 грн.




коментарів: 4
  1. Так назва “Лазня” сама закликає шоб різні елементи там лазили.
    Кримінальний ватажок варти не зря там очутився – гени тягнуть до “своїх”

  2. Яскравий приклад бильшои ефективности приватнои власности в поривнянни з державною, хе-хе…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота