<

«Можливо і ви знайдете зниклого улюбленця»: волонтери виявили у чоловіка в Нововолинську 12 вівчарок, серед яких – крадена

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:39 | 8.02.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
26
/ Коментарі відсутні

Захисники тварин у Нововолинську на подвір’ї одного з будинків виявили 12 вівчарок, яких утримують в неналежних умовах. Серед них уже знайшли одну собаку, яка днями зникла в господарів.

Представники ГО “Теплі лапки” звертаються до нововолинців, адже серед вівчарок може бути і ваш улюбленець.

Читайте також: Волонтери, поліція, телебачення та власники зниклих тварин: у Нововолинську шукали істину на подвір’ї чоловіка, який тримає вівчарок

Ірина Власюк повідомила, що 8-го лютого силами небайдужих мешканців міста було знайдено чоловіка, який утримує на своєму подвір’ї 12 собак.

“Це стільки вівчарок ми змогли нарахувати поночі на подвір’ї вулиці Соборній, 34. Одну з собак упізнали, як крадену три дні тому”.

На місце викликали поліцію, власник пса написав заяву. Представники громадської організації також заявили про неналежні умови утримання тварин.

“Фото і відео додається. Можливо і ви знайдете свого зниклого улюбленця”, – звертаються волонтери до мешканців Нововолинська.

За інформацією, яку поширила у фейсбуці Ольга Прадун, чоловік відловлює саме вівчарок, закриває їх в сараї і вони там розмножуються, а він собачок потім продає.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота