<

Міський голова Нововолинська запросив мешканців долучитися до святкування Дня міста: програма заходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 27.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3201
/ Коментарі відсутні

28-го серпня у Нововолинську відбудуться святкові заходи до Дня міста та Дня шахтаря. Борис Карпус закликав мешканців доєднатися до святкування.

Про це міський голова розповів 27-го серпня на пресконференції.

Він зазначив, що святкування відбудеться в один день, 28-го серпня. 29-го в Україні оголошено Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

28-го серпня святкові заходи розпочнуться з 6:00, на міському озері буде риболовля, змагання з пляжного футболу та волейболу. І традиційна юшка.

О 7:00 на площі В’ячеслава Чорновола відбудеться фітнес-ранок за участю представників спортивної спільноти міста.

Урочисте привітання мешканців розпочнеться о 14:00 на проспекті Дружби, перед міською радою. В парку будуть розмішені фуд-зони та атракціони.

Також о 14:00 розпочнеться мистецький проєкт «URBANFEST» на бульварі Шевченка. А на стадіоні СОКу «Шахтар» – товариська гра з футболу «Волинь U-16 (Луцьк) – «Нововолинськ-Шахтар U17».

Розважально-ігрова програма «JOY EVENT AGENCY»: ростові ляльки, бульбашкове шоу, ігри, розваги та конкурси розпочнеться о 16:00 в парку культури на території танцювального майданчика.

О 16:00 за Палацом культури на скейт-майданчику будуть проводити показові виступи трюкової їзди на самокатах і скейтбордах.

На площі Чорновола о 18:00 розпочнеться регіональна битва діджеїв. А о 22:30 – святковий концерт за участю Світлани Тарабарової та вогняне шоу.

“Запрошую ознайомитися з програмою та долучитися до святкування 71-ї річниці заснування нашого міста”, – зазначив Карпус.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер