<

Мешканці Нововолинська підозрюють, що на їх подвір’ї чупакабра знищила качок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:44 | 3.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
93
/ коментарів 13

3-го серпня на одній з вулиць Нововолинська мешканці виявили 24 знищених качки на своєму подвір’ї. Господарі підозрюють, що невідомий звір, який це зробив, може бути чупакабра.

Жителі вулиці Волинської, що знаходиться поблизу підприємства «Пан Курчак», застали біля свого будинку загадкову і криваву «картину». Невідомий звір знищив на їх подвір’ї двадцять чотири качки, – повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Невідома істота за одну ніч розправилась із домашніми птахами, які були зачинені у вольєрі біля будинку. На місці події нововолинці застали поламані дошки, сліди і багато пір’я. Хвіртка, яка була приварена, лежала на землі.

Детальніше у відео.




коментарів: 13
  1. ці чупакабри помічені по всьому місті, наведіть нарешті порядок з бродячими собаками

  2. Слід чупакабри схожий із відбитком великого пса-кавказа.бачив цього звіра на власні очі-воно ходить як людина-схожа на кенгуру-дуже швидко пересувається.вдень спить-вночі полює-було розроблене для захисту військових обєктів-охорони систем ПРО і не тільки=вовк схрещений з кенгуру.Перекушує зайця навпіл.

  3. Запитайте у любої людини з селища,такі речі робить куниця,ласка, або тхір,вони просто висмоктують кров тварин .Ото напридумували )) Справді це ж Кінког був )а фактом, саме лісовий тхір завдає пташиним фермам найбільший шкоду. Визнаний найбільш небезпечним серед дрібних хижаків, тхір відрізняється неабиякою жорстокістю і кровожерливістю. Маючи відносно невеликий розмір (30-45 см), він здатний за один набіг розтерзати і знищити таку кількість свійської птиці, на скільки йому вистачить сил.Зазвичай куниця їсть гризунів і дрібних птахів, у рідкісних випадках може спіймати зайця або тетерева. Якщо поблизу лісу є села з курятниками, тварина цілком може стати там непроханим гостем і поласувати домашньою птицею. Пробираючись в сараї або житла людини, вона спершу тисне і перегризає горло своїй жертві, а потім тільки їсть її,але частіше висмоктує кров. Самостійно зловити куницю в курнику досить складно, зважаючи швидкості її пересування і спритності.

  4. Чесно так це все смішно, але таку штуку сам бачив в себе біля будинку (і якшо шо я не “шизік”).

  5. Недавно в селі Суходоли яке знаходиться неподалік Нововолинська невідомий звір, відкрив сарай і з кліток подіставай кролів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер