<

Мешканців Нововолинської громади запрошують долучитися до обговорення змін до Програми підтримки бізнесу

11:47 | 3.06.2024 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
81
/ Коментарі відсутні

Агенція регіонального розвитку Прибужжя, яка реалізує проєкт, покликаний розвивати соціальне підприємництво у Нововолинській громаді, запрошує мешканців громади висловити думку щодо змін, напрацьованих робочою групою до Програми підтримки бізнесу громади в рамках розвитку соціального підприємництва.

Про це Агенція розповідає на своїй фейсбук-сторінці.


“Три місяці активної роботи позаду, і ми раді поділитися результатами! Робоча група проєкту з розвитку соціального підприємництва у Нововолинській громаді за участі активних мешканців громади, підприємців, молоді та представників влади презентує свої напрацювання громадськості”, – йдеться в дописі.


Ознайомитися з документом запрошують за посиланням.

Свої пропозиції, запитання та зауваження надсилайте на пошту управління економічної політики громади до 7 червня 2024 року включно: ekonomika@nov-rada.gov.ua.


По завершенні цього періоду напрацювання робочої групи будуть передані на розгляд виконавчого комітету міської ради.


“Ми віримо, що наші спільні зусилля допоможуть створити краще бізнес-середовище у громаді, зокрема, сприятимуть розвитку соціальних підприємницьких ініціатив. Адже разом ми здатні змінювати світ на краще”, – резюмують в Агенції.

Проєкт “Розвиток соціального підприємництва у Нововолинській громаді” реалізується Агенцією регіонального розвитку Прибужжя за підтримки Волинського Інституту Права в рамках проєкту “Посилення стійкості та підвищення професійної спроможності локальних інститутів громадянського суспільства в територіальних громадах Волинської та Рівненської областей”, який реалізується за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED) National Endowment for Democracy.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота