<

Мешканців Нововолинської громади запрошують долучитись до екуменічної молитви, вшанувати памʼять загиблих Героїв

17:09 | 26.07.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
2619
/ Коментарі відсутні

У п‘ятницю, 28-го липня, з нагоди Дня Української Державності о 15:00 на «Алеї Героїв» біля міськради відбудеться екуменічна молитва.

«Алея Героїв» – це інсталяції з портретами Захисників, які загинули під час російсько-української війни, боролися за незалежність, суверенітет, державність і територіальну цілісність України.

Цей меморіал є нагадуванням кожному мешканцю і гостю, що в Україні триває повномасштабна й жорстока війна, яка забирає життя молодих хлопців і дівчат, чоловіків і жінок, дітей, цивільних і військових. 

100 Захисників втратила Нововолинська громада. Їхні світлі, мужні та нескорені обличчя навічно застигли на портретах. Вони покинули свої родини, дітей, друзів, щоденні справи йвзяли до рук зброю, щоб Захистити дім, країну, весь світ. Їхні очі споглядають на мирне місто, на спокійну площу під чистим небом. Небом, яке вони вибороли для нас ціною своїх життів. 

26 конструкцій і 100 портретів – це найменша данина пам’яті нашим Героям, найменша вдячність їхнім батькам і сім’ям. Найголовніше – це щирий спомин, тиха молитва і боротьба аж до Перемоги, щоб їхній подвиг не був даремним.

«Алея Героїв» – проєкт, виконаний працівниками медіавідділу виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Друк банерів здійснений за кошти, які були раніше передбачені на висвітлення діяльності міської ради.

Проєкт реалізований за підтримки: родин загиблих, ГО «Незламні нововолинці» (голова Володимир Демчук), Другого відділу Володимир-Волинського районного Центру комплектування та соціальної підтримки, волонтерки Наталії Волохатої, Виробничого управління комунального господарства та «Студії друку» (керівник Віталій Дем’янков). 

Вічна пам’ять Героям! Слава Україні!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа