<

Мешканці Нововолинська повідомили про гучний звук, схожий на вибух: офіційна версія – лопнуло колесо

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:29 | 18.02.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
14543
/ коментарі 2

Пізно ввечері 18-го лютого мешканців Нововолинська налякав гучний звук, схожий на вибух, що було чутно на Шахтарському мікрорайоні та сусідніх кварталах.

Зазначимо, що нововолинці чули вибух близько 22:00, про це йшлось у дописі спільноти «Буденний Нововолинськ». Звук почули також у декількох районах міста, що не на жарт перелякало жителів.

Правоохоронці повідомили БУГу, що мешканців налякав гучний звук від лопнувшого колеса автомобіля, яким керував п’яний водій.

Правоохонці оформили адмінпротокол за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) на нетверезого водія, який у пізню пору заінтригував чималу кількість людей.

Очевидці також додають, що звук від колеса був не голосним, тому поліція обстежувала додатково територію.

Оновлено 19-го лютого о 12:00.

Поліція завершила обстеження, ознак вибуху, як повідомляли мешканці в коментарях, та інших пошкоджень внаслідок даного випадку не виявлено. Відповідних реєстрацій не було, за медичною допомогою також ніхто не звертався.

Фото на головній – ілюстративне




коментарів: 2
  1. Хто з нас не чув за своє життя хоча б раз, як лопає колесо? Цей звук не був схожий на це абсолютно, він був гуркітливий, склав враження , ніби з висоти падають складені важкі речі. Звук від колеса, що лопнуло, буде чути на все місто?! Не смішіть…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер