<

Мер Нововолинська відвіз військовим на фронт чергову допомогу

14:36 | 17.02.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1111
/ коментарі 3

Днями міський голова Борис Карпус, його заступник Микола Пасевич і водій Богдан Ясінчук здійснили триденну поїздку в південні та східні області України. Вони відвідали Захисників на Херсонському, Запорізькому та Донецькому напрямках.

Для бійців морської піхоти, які воюють на Херсонщині, доставили човен. Його Нововолинській громаді передало місто-партнер з Польщі – гміна Ярачево, йдеться на сторінці міської ради у фейсбуці.

Побували в підрозділах, де служать бійці з Нововолинська. Передали їм необхідне обладнання, яке вони просили напередодні у своїх запитах. Це зокрема, генератори, буржуйки, колеса, інструменти, а також продукти харчування та багато іншого.

Міський голова поспілкувався з військовими про їхні потреби, отримав нові запити, які будуть реалізовані в межах бюджетних можливостей.

Борис Карпус також подякував усім причетним до організації поїздки, особливо нашим містам-партнерам у Польщі та Литві за регулярну допомогу та підтримку.




коментарів: 3
  1. Міський голово разом із своїм заступником, а ви не пробували хоч трішки попрацювати для містян? В якості кого ви працюєте: доставщики гуманітарки ( саме доставщики а не волонтери) чи керівниками міста?

  2. Все прекрасно, добру справу робите, але можна це робити, якось тихо, без лишнього піару.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя