<

Мер Нововолинська привітав мешканців з Новим роком

23:04 | 31.12.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
421
/ коментарі 2

Міський голова Нововолинська Борис Карпус звернувся до мешканців Нововолинська із новорічними привітаннями.

Знову ми зустрічаємо новий рік в умовах війни. Війни, яка не торкається наших стін, але торкається сердець. Наших сімей. Хтось чекає з фронту сина чи тата. А хтось – оплакує рідну людину, яка більше не сяде за новорічний стіл. Звернувся до людей Борис Карпус у фейсбуці.

“Ми прожили ще один рік, який навчив нас єднатися та співпереживати. Працювати та допомагати. Попри війну. В нових умовах. Заради наших дітей. Заради Захисників, які бережуть наш спокій. Заради Героїв, які віддали життя. Попереду новий рік. Він принесе нові виклики. Будуть і радості, і будуть випробування. Головне, не втрачати віру. Бути корисним своїй громаді та своїй країні. Кожен на своєму місці”, – йдеться у повідомленні.

У новорічну ніч прийнято загадувати бажання. Другий рік незмінно у нас одне на всіх бажання. Перемога. Воно обов’язково здійсниться, – впевнений мер Нововолинська.

Завдяки нашим незламним силам оборони. Силам добра, які тримають мирне небо. Борються за кожен клаптик української землі. За кожного українця. Завдяки нашим волонтерам. Майже 700 днів війни вони не здаються. Допомагають військовим. Тим, хто живе у скруті. Тим, хто втратив дім. Завдяки нашим медикам. Вони, ризикуючи життям, рятують життя інших. Вчителям, вихователям, тренерам. Наші діти продовжують навчання. Хоч і в укриттях. Хоч під сигнали тривоги. Здобувають знання. Завдяки рятувальникам, які першими приходять на допомогу туди, де лихо. Де руйнування чи стихія. Завдяки нашим комунальникам, енергетикам. Вони не зупинялися ні на мить. Не зважають на втому. Ми живемо в теплі, комфорті, зі світлом. У своїх домівках.

“І в пам’ять про тих, кого назавжди забрала війна. Хто дивиться на нас з небес. Хто захищає нас у Небесному війську. Дякую всім. Ви – всі герої. Герої своєї громади. Своєї країни. Я вірю, що разом ми все подолаємо. В єдності, повазі, любові та з Божою допомогою. Бажаю у новому році всім міцного здоров’я, злагоди і звісно – перемоги. Перемоги нашій великій незламній Україні!

З Новим роком! Слава Україні!”, – привітав мешканців Борис Карпус.




коментарів: 2
  1. А мер не хоче привітати з “золотою” водою, що потече з кранів містян вже 1 січня?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота