<

Мер Нововолинська продовжує політику прозорості та відкрито йде до людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:14 | 4.02.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
1815
/ коментарів 8

На відміну від минулої влади Нововолинська, яка вибудувала стіну між ними та мешканцями Нововолинська, у 2021 році Борис Карпус, мер Нововолинська, відкрито спілкується з людьми.

Про це народний депутат Ігор Гузь зазначив під час вечірнього ефіру «‎Про майбутнє Нововолинська», який транслювався на його сторінці у фейсбуці.

Мешканці Нововолинської громади хотіли бачити відкриту і прозору владу, яка не боїться комунікувати. Зазначимо, що команда мера провела 46 зустрічей в дворах будинків.

У дворах люди змогли задати питання не тільки міському голові, але й поспілкуватись з керівниками комунальних підприємств. Після чого Борис Карпус одразу мав на меті вирішити дане питання щодо проблеми жителів міста.

“Минула влада вибудувала стіну між мешканцями громади і владою. Людям подобалося, що моя команда і Борис Карпус йшли до людей в двори. Мені здається, що ми не зійшли зі шляху і далі втілюємо цю філософію прозорості і відкритості”, – зазначив у ефірі Ігор Гузь.

Нардеп додав, що після виходу з жовтої та червоної зони, зустрічі у дворах відбуватимуться й надалі.

Ігор Гузь приймає активну участь у житті Нововолинська та Володимира та все ж важливими процесами у місті управляє Борис Карпус.

“Дуже багато опонентів використовували фразу, що Борис Карпус не буде самостійно фігурою, а буде управлятися. Пройшов рік і ви можете проаналізувати”, – сказав нардеп.

Народний депутат допомагає місту – залучає фінанси, лобіює питання, залучає інших депутатів, адже був обраний нововолинцями.

“Так, ми співпрацюємо, їздимо по об’єктам. Я теж несу відповідальність за ситуацію в Нововолинську і за плюси і мінуси, оскільки отримав вашу довіру”, – додав Ігор Гузь.




коментарів: 8
  1. А результати в чомусь кращі, ніж у старої влади, чи все так і закінчується на рівні бла-бла?
    Пам’ятаю, колись на РМЗ був головний інженер (прізвища не пам’ятаю, нормальна пам’ять поганого не тримає), то до нього як прийдеш по якомусь питанню, воно “начальника” як включить, наверещить, і люди ішли від нього ні з чим.
    А був директор Воропаєв. Той гарно вислухає, скаже шо дуже розуміє вашу ситуацію, але відмовить шоб то не просили.
    Мораль: результат шо в одного шо в другого ЗЕРО, але від останнього йшлося з відчуттям шо тебе зрозуміли і ніби то допомогли вирішити проблему.

    Так і Бop, по дворам шастає, до народу ніби ближче, а результату НУЛЬ :)

    • Тю, на тому ж РМЗ і кoмcoмолець колись був ”мастєром”. То теж був, як він сам любить виражатися, повний ”фініш”.

  2. Тяжко думати , а легко виконувати !!! Коли наш мер був на посадових посадах ? Щоб знайти досвід в керуванні треба час , нажаль щоб керівнику зрозуміти що вже він готовий , пройде його час , так і наступний !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота