<

Майже 2 мільйони гривень на кисень виділили для лікарні у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 12.12.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Нововолинській лікарні, яка надає стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID та її наслідками, виділили субвенцію в сумі 1850,0 тис. гривень (видатки розвитку), а також збільшили субвенцію на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в сумі 3,4 тис. гривень.

Зміни до міського бюджету на 2020 рік ухвалили 11-го грудня на засіданнІ виконкому, – йдеться на сайті Нововолинська.

Начальниця фінансового управління Галина Бурочук розповіла, що зміни обумовлено надходженням субвенційних коштів з державного і обласного бюджетів.

Натомість, по загальному фонду зменшено субвенцію з обласного бюджету на здійснення переданих видатків у сфері охорони здоров’я за рахунок коштів медичної субвенції на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет в сумі 127,27 гривень.

Галина Бурочук наголосила, що відповідно до звернень головних розпорядників коштів міського бюджету внесені відповідні зміни до показників міського бюджету за видатками.

Загалом видаткова частина міського бюджету збільшується на 1853,3 тис. гривень, в тому числі загального фонду зменшується на 10,0 тис. гривень, бюджет розвитку спеціального фонду збільшується на 1863,3 тис. гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок