<

Маленькій дівчинці дуже потрібна допомога небайдужих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:47 | 13.02.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Юзючук Дарина Андріївна народилась 10.02.2012р. в м. Нововолинську Волинської області.

Дашенька дуже комунікабельна, енергійна та життєрадісна дівчинка, яка полюбляє бігати та стрибати, обожнює прогулянки на вулиці та гратись з іншими дітками, а тому дуже мріє піти у дитячий садочок. Дашуня справжня розумниця – вільно спілкується, розповідає казки і навіть вірші на англійській мові, полюбляє малювати та складати пазли.

Однак, в липні 2014р. життя перевернулось з ніг на голову, у моєї племінниці різко почало боліти в боці, при зверненні в міську лікарню лікарі повідомили, що є підозра на пухлину і направили на обстеження в Луцьку міську клінічну лікарню (м. Луцьк, Волинська область, Україна), а потім в Національний інститут раку (м. Київ, Україна), лікарі якого встановили наявність заочеревинного утворення розміром 12 см.

Навіть після тривалих та дорогих обстежень лікарі Національного інституту раку в м. Києві не змогли поставити точний діагноз та розпочати лікування.

Після того як у Дашеньки піднялась висока температура (до 40С) родина терміново звернулась до Республіканського науково-практичного центру дитячої онкології, гематології та імунології (м. Мінськ, Білорусь), лікарі якого майже відразу встановили точний діагноз –нейробластома та призначили курс хіміотерапії (6 блоків хіміотерапії вартістю 25 000 доларів США).

Обстеження, лікування та перебування в даному центрі дуже дороговартісне, в касу лікарні вже внесли першочерговий внесок в розмірі 30 000 доларів США, які були використані на п’ять блоків хіміотерапії, аналізи, обстеження, ліки для відновлення аналізів, вливання крові та ін.

Дашенька вже пройшла вже п’ять блоків блок хіміотерапії в Республіканському науково-практичному центрі онкології, гематології та імунології (м. Мінськ, Білорусь).

Відновлення нормальних показників аналізів після кожного блоку хіміотерапії давалось все важче, але жага до життя допомагає боротись і вірити у краще. Крім того, у була дуже гарна відповідь на хіміотерапію, спостерігалась ремісія 95 % (зменшення пухлини на 95%).

27.01.2015р. Дашеньку прооперували в Республіканському науково-практичному центрі онкології, гематології та імунології (м. Мінськ, Республіка Білорусь). Операція пройшла успішно, лікарям вдалось повністю видалити пухлину, зберегти нирку та селезінку, які були під загрозою.

Вартість операції склала 3 000 доларі США.

На даний момент Дашенька проходить післяопераційний блок хіміотерапії (вартість приблизно 5 000 доларів США).

Для цілковитого одужання в кінці лютого на початку березня 2015р. моїй племінниці буде необхідна трансплантація кісткового мозку, яка коштує 50 000 доларів США, та променева терапія вартістю 3 000 – 5 000 доларів США.

Таких коштів у молодої сім’ї немає – сума просто не підйомна, зарплата тата Дашеньки на даний момент є єдиним джерелом доходу в сім’ї, оскільки мама перебуває у декретній відпустці, а на даний момент постійно знаходиться в лікарні з донечкою.

Своїми зусиллями родина і близькі люди не можемо зібрати відповідні кошти, необхіднідля трансплантації кісткового мозку (50 000 доларів США), післяопераційних хіміотерапії (5 000 доларів США) та променевої терапії (3 000 – 5 000 доларів США), тому ми звертаємось з проханням про допомогу.

Ми впевнені, що все буде добре і Дашенька обов’язково одужає, але їй дуже необхідна допомога небайдужих.

Дуже прошу розмістити інформацію про Дашеньку на Вашому сайті!!!

Добро вертається сторицею!!!

Будь-яку детальнішу інформацію (рахунок картки, контакти батьків Дашеньки та її фото) надам додатково!

З повагою, Лілія Мельничук! тел. 067 730 28 15, e-mail: LiliyaMelnychuk@gmail.com

Реквізити для допомоги:

Банк: ПриватБанк

№ картки:  5168 7572 7155 4331

ПІП: Юзючук Аліна Юріївна (мама)

Контакти:  Юзючук Андрій (тато) 097-907-97-68; 096-147-04-87

Також більш  детальніша інформація (виписки з лікарні щодо діагнозу та лікування, виставлені рахунки на оплату та ін.) на сайті https://dashalive.ucoz.ua/

Дашуні виповнилось 3 рочки - День народження у лікарні
Дашуня  під час першого блоку хіміотерапії
Дашуня




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок