<

Ліжка та стійниці для зброї: нововолинські меблярі долучились до допомоги українській армії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 18.03.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
4428
/ Коментарі відсутні

Команда меблярів з Нововолинська з початку воєнних дій долучились до допомоги не лише громаді, а й українській армії. Хлопці виготовляють необхідні меблі для військових.

Як розповів Микола Чемерис журналістам інтернет-видання «БУГ», з перших днів по допомогу звернулась Нововолинська лікарня для виготовлення пандусів у бомбосховище. Згодом, волонтери залучили меблярів задля виготовлення ліжок та стійниць для зброї військовим.

Команда близько чотирьох днів виготовляла ліжка на 10 спальних місць, а також стійниць для зброї. Хлопці на фронті уже отримали меблі та подякували небайдужим нововолинцям.

“Молоді волонтери звернулись по допомогу, тому у нас була задача – виготовити ліжка військовим. Ми запропонували зробити п’ять двоярусних ліжок, адже такий варіант є не лише естетично гарним, але й досить зручним”, – розповів Микола.

Меблярі не зупиняються на досягнутому та продовжують свою роботу над ще однією партією ліжок для українських вояків. Микола зазначив, що за потребою до команди можуть звертатись не лише волонтери, а й органи державної влади.

“Мої колеги, які виявились небайдужими до нашої праці, надали дерево та інші матеріали для виготовлення”, – додав мебляр.

Микола запрошує своїх «конкурентів» долучатись до роботи, аби бути корисними у цей не простий для держави час. Якщо ж небайдужі не мають верстатів, то можуть допомогти команді з виготовленням партії ліжок.

“Роботи вистачає. зробимо усе разом. Ми подолаємо та переможемо, адже правда з нами”, – наголосив Микола.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок