<

Ліки, захисні засоби та медичні вироби, придбані за кошти обласного бюджету і фонду «Тільки разом», передали для Нововолинської та Іваничівської лікарень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 27.03.2020 / Іваничі, Володимир, Любомль, Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Для надання допомоги хворим на COVID-19 у Нововолинську центральну міську та Іваничівську центральну районну лікарні передали засоби захисту, ліки та медичні вироби. На черзі – забезпечення потреб у таких самих засобах і ліках Любомльського та Володимир-Волинського ТМО.

Про це повідомляють на офіційній сторінці Ігоря Гузя у фейсбук.

Під час відправлення вантажу, який розподіляє обласна клінічна лікарня, з виконувачем обов’язків керівника медустанови Олександром Дударем зустрівся нардеп Ігор Гузь. Він поцікавився кількістю усього того, що закупили, переконався, що, дійсно, медзаклади його округу будуть забезпечені відповідно до потреб. Дізнавався, коли будуть відправлені наступні партії вантажу.

Отже, що отримають лікарні Нововолинська та Іванич уже сьогодні:

  • Захисні засоби: ізоляційні халати, спецрукавички, бахіли, медичні фартухи і шапочки, респіратори.
  • Лікарські засоби: Септил, Панадол, Гепацефкомбі, Моксифлоксацин, Озельтамівір, Метаклопрамід, Іміпемен, Циластатин, розчини глюкози й натрію хлориду.
  • Вироби медичного призначення: системи, шприци, рушники одноразові, мило рідке, лейкопластир, стериліум.

Нагадаємо, за сприяння народного депутата Ігоря Гузя, а також завдяки його колезі в парламенті Ігорю Палиці, з фонду «Тільки разом» виділили 2 000 000 гривень на потреби лікарняних закладів округу № 19. Додаткові кошти на ці потреби виділила й Волинська обласна рада.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця