<

Лелека, що декілька днів перебувала на 15- му мікрорайоні у Нововолинську, уже в новій домівці

12:41 | 3.09.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
6702
/ коментарі 4

У Нововолинську на 15-му мікрорайоні декілька днів перехожі помічали блукаючого лелеку, небайдужі мешканці підгодовували та турбувались про крилатого гостя. Птаха вже у новій домівці у селі Біличі.

Мешканці 15-го мікрорайону намагались допомогти лелеці та зателефонували до ветлікаря Руслана Романишина, який долучився до порятунку. Як повідомляє депутат Руслан Влодарчик, у той час працівники міської ради домовлялись за притулок в Луцькому зоопарку.

До Руслана Влодарчика звернулася мешканка села Біличі, яка з радістю погодилася прийняти лелеку до себе, де також проживають фазани, перепілки, куропатки, купа свинок, французький бульдог, стаф та багато інших тваринок.

Спільно з рятівниками крилатого було прийнято рішення завезти лелеку у Біличі.

“Впевнено кажу, що це було правильне рішення. Хай живе там та насолоджується життям”, – додав Руслан Влодарчик у дописі.




коментарів: 4
  1. Як можливо насолоджуватись життям у клітці? Адже він – літаючий птах! Підлікуйте і відпустіть, будь ласка! Можливо, необхідні кошти, згоден допомогти. Добрі люди, давайте допоможемо птасі вирватись з клітки і не вмерти від полону, без Неба!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа