<

Квітковий магазин у Нововолинську знову розтрощили: вночі побили всі вікна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:35 | 19.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
22
/ коментарів 17

19-го вересня близько 5:00 у Нововолинську в магазині «Студія квітів» розбили всі ролети, вікна та двері. 

Нагадаємо, 13-го вересня близько 17:00 до цього квіткового магазину під’їхав колишній чоловік власниці магазину у нетверезому стані, хуліганив у приміщенні, погрожував колишній дружині та 12-річній дитині, а опісля вийшов на вулицю та розбив автівку жінки.

А в ніч з 13-го на 14-те вересня в магазині хтось розтрощив ролет та двері вхідних дверей. Пройшло менше тижня, як на магазин знову вчинили напад.

https://gph.is/2QI18ru

Камера відеоспостереження зафіксувала двох людей в капюшонах, які заховали обличчя. Близько 5:00 вони підійшли до магазину, розбили ролети та всі вікна і вхідні двері.

Як розповідає власниця, вона телефонувала колишньому чоловіку і питала, чи це його рук справа. Той відповів, що ні.

Жінка через всі переживання потрапила в лікарню й зараз там перебуває.

Нагадаємо також, що на колишнього чоловіка відкрили кримінальну справу за хуліганство та адміністративне провадження щодо водіння у нетверезому стані.

Керівник Нововолинського відділу поліції повідомив, що триває слідство і справу передадуть до суду. Правоохоронці також розглядають варіант причетності чоловіка до побиття дверей.




коментарів: 17
  1. Потрібно створювати загальну базу доступу до камер з усіх магазинів. Я впевнений, що по вулиці є ще камери з яких можна засікти обличчя цих козаків. Ну а далі відрізати яйця

  2. Ментів в городі немає то гопота борзіє, страшно вже після 6 вечора в місто до магазину вийти! Аууу введіть хоча б нацгвардію в місто.

  3. продали в магазині просрочку – все берем кийок , накидаєм капішон та до бою!

  4. Поліцейські масово звільняються— це просто катастрофа.Що буде далі і подумати страшно.

  5. Слухайте…якщо поліція непочне діяти то буде самосуд і тоді всім буде “по$#г” на ту поліцію… га першому відео де головний герой трощив машину поліція НІЧОГО незробила! Шо при владі той мудак чи при грошах???? Це не Поліція це МУСАРА!!! Да ви правф вдіну тепму кофту піду потрощу пару десятків магазинів… проавщиця з магазину моя подруга! І якшо той мужтк чи хтосб інший зачепить її буде САМОСУД!!! І тоді може так званна “хоробра, працювита поліція” щось зробить…. як так розтрощивши авто і погромивши салон не пов’язали і не вкинули в поліцейську машину??!?!?! Права забрати за водіння в нетверозому стані!!! Де справедливість??? Якби салон був когось з чиновників то поліція на місці подій використала перцеві балончики чи дубінкі!!!

  6. а шо робили люди в ті далекі часи, коли поліцію ще не придумали ? треба повертатися “к iстокам”

  7. Організатору світитись нема чого а от пара “ботанів” за 100-200 гр. по цеглині розберуть,як на мене.

  8. СБУ маэ зайнятись смирдючим крімінатлітетом цього міста разом з його мером !

  9. Посвідчення водія у …як його правильно назвати Ну,у того що на Х5 не відібрали…(((

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота