<

Кухарі ресторану «М’ята» у Нововолинську показали, як готують Хелловін-меню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:04 | 29.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3039
/ коментарів 6

Ми побували на кухні ресторану «М’ята» у Нововолинську. Працівники закладу розповіли про те, як триває підготовка до Хелловіну та спеціально для читачів БУГу приготували кілька тематичних страв.

Кухарі розповіли, як приготувати десерт, який вразить гостей святкового столу та буде до вподоби малечі. А також поділилися секретами приготування соковитої качиної грудки в овочах під ягідним соусом.

Процес приготування смачних страв – фондану зі склом,яке можна їсти, та соковитої качки в червоному ягідному соусі – від ресторану “М’ята” у Нововолинську:

Чим ближче свято Хелловіну, тим атмосферніше на вулицях міста. Уже можна помітити прикрашені кафе та магазини. Святкові декорації (фігурки відьом, скелети, гарбузи та моторошні опудала) привертають увагу мешканців. Цікаво буде у ці дні і відвідувачам М’яти.

У закладі кипить підготовка до святкування страшно веселого свята – Хелловіну, що відбудеться 30-го жовтня.

Для відвідувачів ресторану в суботу, 30-го жовтня відбудеться вечірка з запрошеним діджеєм. Заклад пропонує -10% знижки, при умові дотримання тематичного дрес-коду. Відбудеться і розіграш призів за чеками замовлень.

Поспішайте забронювати столик, адже вас очікує безкоштовний подарунок від сімейного ресторану “М’ята”.

Попереднє бронювання за номером – 073 357 03 07.




коментарів: 6
  1. Питання. Чому Християнська країна святкує це свято? І якщо це день всіх святих то при чому тут ведьми і всяка нечесть.

  2. Фу, гидота!
    Думав на днях до них навідатись, але раз вони чортам прислуговують – нехай самі і їдять з різними там аліками, олежками і мотлохами під наглядом майора пейна.
    Фу!

  3. Це вся америга швяткує, то значить і нам трєба відмічати, бо тож америга-ого-го!!! А ми ж теж то тих стандартів ото ж хочем, щоб бульо у нас як там. Бо там ого як !
    P.S. ” Где-то в моде гей-парады
    Гендарасты им так рады
    Где-то чтут Парад Победы-
    То, что подарили деды”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок