<

Куди звертатися нововолинцям, які хочуть вакцинуватися від коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:21 | 21.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
18
/ коментарів 5

Через щоденний приріст захворювань на COVID-19 мешканців Нововолинська закликають вберегтися від інфікування та важкого перебігу хвороби і зробити щеплення. Вакцинуватися можна в місцевій амбулаторії ЗПСМ №3.

Про це йдеться на сторінці Нововолинського ЦПМСД.

“Щодня збільшується кількість хворих на коронавірусну інфекцію, кількість важких форм захворювання і в тому числі і серед людей молодого віку і відповідно збільшується кількість госпіталізованих пацієнтів. Тому, щоб зберегти здоров’я, потрібно мінімізувати ризик та, зрештою, унеможливити ймовірність інфікування. Це стало реальним саме завдяки проведенню масової імунізації населення”, – йдеться у повідомленні.

Масштабна вакцинальна кампанія набирає оберти. Мільйони людей у всьому світі вже встигли отримати щеплення проти COVID-19. Відтак, світовий досвід з вакцинації доводить свою ефективність, де значно знижується рівень захворюваності та смертності. Тому кожен повинен усвідомити, що вакцинація – це найефективніша зброя проти вірусної хвороби.

Нововолинців запрошують на проведення щеплення від коронавірусної інфекції у амбулаторію ЗПСМ №3, пр. Дружби 19 ( біля міської бані)з 9:00 до 14:00 год. Уточнити інформацію про щеплення можна за телефоном гарячої лінії: 093 257 92 15.

До слова, станом на 19-те квітня у Нововолинську вакциною CoviShield щеплено 1000 осіб.




коментарів: 5
  1. Як куди звертатися? Спочатку в похоронне бюро, шоб потім родичам менше біганини було.
    Ето же елємєнтарно, Ватсон!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок