<

Конфлікт дачників спровокував мітинг під Нововолинською міськрадою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:04 | 19.06.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
117
/ коментарів 5

У масиві “Прикордонник” не припиняється конфлікт, який охопив як дачників, так і представників влади. Приводом для нових сварок стали збори садоводів 18-го червня, що спровокували мітинг під Нововолинською міською радою. 

Зараз у вирі конфлікту декілька резонансних питань – зміна керівництва “Прикордонника” та реєстрація дачного масиву.

Члени ініціативної групи – Веселов, Ушарук та Кондрат – з метою розглянути ці теми скликали збори садоводів. Вони кажуть, що попередній голова не звітувався перед ними, та й взагалі мешканці не мають відповідей на багато запитань щодо його роботи.

Натомість Леонід Табуринський запевняє – звітність у нього в порядку, а причиною дій ініціативної групи є бажання Ігоря Веселова керувати масивом.

“Нехай не розказують неправдиві речі. На мене вже не раз зводили наклепи, ми постійно звітували та показували, на що витрачаємо гроші”, – переконує він та припускає, що члени ініціативної групи придумали нову схему змінити керівництво на своє.

У правлінні “Прикордонника” розповідають: на честь родини Табуринських нанесли стільки плям, що навіть технічно спростування таких наклепів займе помітну площу. Люди вважають, що масив хочуть захопити рейдери.

Оголошення про збори не були підписані діючим законним головою та правлінням. Садоводи прийшли під міську раду з плакатами, щоб саботувати цей захід.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/1407837369295361/

Вже там помітили, що реєстрація учасників зборів проходила із численними порушеннями.

“Збори не є легітимними, тому що вони не відповідають ні нашому статуту, ані закону “Про кооперацію”, якого ми дотримуємося. Зібралися близько 140 осіб – це не та кількість, яка має вирішувати якісь нагальні питання на садівництві. Зараз апеляційним судом розглядається наша скарга, до рішення суду ми не рахуємо за доцільне щось вирішувати. Коли буде ухвала, тоді будемо діяти”, – відзначила голова ревізійної комісії масиву “Прикордонник” Ірина Чужикова.

Веселов натомість говорить, що має право збирати людей хоч кожного тижня.

На зборах сварка знову не вщухала. Садівники висловлювали думку з місць: одні нa зaхист Веселова, інші – нa зaхист Табуринського.

На даний час чинним керівництвом масиву готуються заяви до генеральної та обласної прокуратури, а також позов до суду у зв’язку з незаконними діями Веселова і його ініціативної групи. Люди обурені та обіцяють проблему невирішеною не залишити.

На збори садоводів представники влади Литовезької ОТГ та Нововолинська не з’явилися.




коментарів: 5
  1. молодь мусить приєднуватись до роботи та контролю на масиві, пенсія на двох костилях приходить на збори і вирішують питвння в яких не орієнтуються, а на дачах працюють молоді і страждають від маразматиків, вибачаюсь за вислови, але така реальність

  2. Так,хто керує *Прикордонником* на сьогодні? Ви вже всіх задовбали,а найкращий мер всіх часів ні при чому…Дограєтесь….

  3. Влада або є,або вона злочинна-з *молоддю* і старші об*єднаються.Ви хочете альтернативи-організуємо!!! бажаючих ,просьба висловитись.Продемонструємо -хто такі-ДЕРЖАВА.Бандюги -кольору не мають,як і партійності-це маскування!

  4. Да,маразм. Дійсно, молодь може на це вплинути,але ж як завжди«моя хата скраю».Нехай там сапог вдало розігрує свої сценарії. В цей час можна ж і спокійно смажити шашличкі на дачі інепаритись чиїмось проблемами,наспавді спільними.

  5. Нас хлебом не корми-нам бы на митинг))!!!
    Заразились від шахтарів.)..чуть шо зразу мітинг.
    Такими темпами скоро будуть мітингувати діти бо не хочуть в школу чи алкаши с пятачка з вимогою видавати їм наркомовскіх сто грам щодня))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя