<

Команда міського голови Нововолинська переймала досвід столиці в ефективному теплопостачанні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:20 | 8.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
18
/ коментарів 7

7-го лютого міський голова Нововолинська Борис Карпус разом із командою переймали досвід ефективного теплопостачання у Києві.

Про це мер розповів на своїй офіційній сторінці у фейсбуці.

Представники ТОВ “Енергопроект-2” ознайомили з роботою мобільної котельні. Це хороший варіант для обігріву мікрорайонів по типу 5-го і 6-го.Основа котельні – гідронні котли.

Вони працюють за американською технологією, що дозволяє ефективно опалювати й використовувати менше газу та електроенергії. А жителі мають безперебійне постачання гарячої води протягом цілого року.

Найголовніше, що обслуговування 5-6 таких котелень може здійснювати один оператор. Керування відбувається з телефона або планшета. Встановлена система відеонагляду.

Ще один плюс котельні – можливість її демонтувати й перемістити.

Реалізація такого проєкту обійдеться від 6 до 13 мільйонів гривень, залежно від потужності. Термін окупності – до 2 років.

Це технологія майбутнього, яка тільки з’являється в Україні. На сьогодні встановлено 16 таких котелень.




коментарів: 7
  1. Неділю назад Сергій Борисович розказував, що потрібно 20 млн. на котельню, тепер виявляється від 6 до 13 мільйонів гривень. 7 лютого це Свята неділя. Все керування відбувається з телефона або планшета. То де того мужика знайшли, чи це мабуть менеджер ТОВ “Енергопроект-2”, який впарює. Київ великий, в котельні є якась адреса? І чому немає представника з Нововолинського міськтепла?

    • Хто такий Сергій Борисович, до чого тут свята неділя і на що вам адреса котельні

  2. Вибачаюсь, я помилилась треба Борис Сергійович, Свята неділя, що в неділю підприємства відпочивають. А для чого адреса котельні ? Чоловік шахтар, сидить дома бо шахта без світла загуглив, що то за товариство з ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “Енергопроект-2”, щоб глянути характеристику хоча б однієї з них, взагалі нічого не знаходить Ага, ось чоловік знайшов ТОВ“Енергопроект-2” продало Котельні установки за 2 100 000 грн. 11.11.2020 р. Про 16 котелень інформації жодної. Може Ви Кирило розкажете де взагалі отримати інформацію. А так 20 млн. розкинути на кожну квартиру розкинути по десять тисяч, то виходить, що 2000 квартир, можуть зробити індивідуальне опалення яке нам пообіцяв Борис Сергійович. і я сама буду регулювати коли і скільки тепла мені треба.
    І крім того, що власниця ТОВ“Енергопроект-2”, якась Лобко Пелагея Опанасівна, колись була власницею якогось “ДНІПРОПЕТРОВСЬКА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА № 24”.
    Може я не права, але оці негаразди, вибачте задовбали. Думалось, що хоч мер заїде за з/п для шахтарів.

  3. Хай перейме досвід на лічильникі теплової єнергії на кожне помешкання спочатку…Чомусь про це мовчить. А ну так нема технічної можливості…Комусь тягнути трубу по дні оекеану є така можливість а поміняти труби в будинку нема…

  4. На хера мені та гаряча вода цілодобово, якщо я не маю чим за неї заплатити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок