<

Колектив Нововолинського ЦПТО радо зустрів першокурсників на урочистій лінійці

15:02 | 1.09.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
1671
/ коментарі 4

1-го вересня відбулась урочиста лінійка у Нововолинському центрі професійно-технічної освіти, де абітурієнтів посвятили у студенти.

На заході присутніми були члени та голова наглядової ради навчального закладу Андрій Бокоч, який привітав першокурсників з початком нового етапу, а також вручив подяки від нардепа Ігоря Гузя.

Активна молодь обрала для себе професії за спеціальністю автослюсар, будівельник, перукар, кухар кондитер, кухар офіціант, кравець та електрогазозварник.

Першокурсники познайомились зі своїми викладачами та одногрупниками. Настоятель Свято – Духівського храму отець Стефан поблагословив студентів і окропив свяченою водою.

Більше світлин з проведення урочистої лінійки від інтернет-видання «БУГ»:




коментарів: 4
    • Їм набридло дуже довго стояти на совєцькій “лінійці” на сонці, яка практикується у всіх освітніх закладах Нововолинська ще з радянських часів. І слухати дурнуваті повчання начальства про те, як потрібно жити молодим людям. Чи й не ганьба?

      • даний захід доречі відбувся за 25-30хв, і взагалі не по зразку компартії, як наприклад у сусідній громаді. а лиця незадоволені скоріше від небажаних гостей і давно незмінного керівництва закладую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя