<

Кількість захворювань на ГРВІ у Нововолинську зменшується

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 6.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Із 30-го січня по 5-те лютого 2020 року у порівнянні з попереднім тижнем у Нововолинську спостерігається тенденція до зниження рівня захворюваності на гострі респіраторно-вірусні захворювання.

Про це поінформувала головний лікар Нововолинського центру первинної медико-санітарної допомоги Ольга Попіка, – передає Відділ інформаційної політики Нововолинської міськради.

За цей період на ГРВІ захворіло 485 осіб. З них 193 – доросле населення, 292 – дитини (60,2%). Серед захворілих 183 – це школярі, що складає 37,7% від усієї кількості хворих та 62,5 % від кількості захворілих дітей.

За попередній тиждень на цю недугу хворіло 749 осіб, з них 217 – дорослі та 532 діти (71%).

Нагадаємо, карантинні заходи у закладах освіти міста тривають до 9 лютого. Навчально – виховний процес у школах та заняття у дитсадках будуть відновлені з 10 лютого.




один коментар
  1. Не знала куди написати, тому залишу це тут. Відвідала сьогодні свого сімейного лікаря і була вкрай здивована. Нам кажуть про грип, карантин, і одночасно із хворими дорослими й дітьми приймають вагітних. На що дивиться санстанція? В часи нашої молодості такого б не допустили. Що це – розпорядження молодої команди чи невігластво місцевих керівників!!?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок