<

Керівник Нововолинської лікарні спростував чутки про загрозу підписання договорів з НЦЗУ та звільнення лікарів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 10.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
23
/ 1 коментар

Т.в.о. директора Нововолинської центральної міської лікарні Олег Шипелик спростував чутки про загрозу підписання договорів установи з Національною службою здоров’я України та масове звільнення лікарів.

Про це він повідомив у відеозверненні.

“Активно поширюється інформація, що у зв’язку з різкою зміною керівника лікарні, під загрозою підписання договорів з НЦЗУ. Також розповсюджується неправдива інформація про масове звільнення лікарів. Хочу заспокоїти мешканців, на сьогодні проходить нормальний, плановий процес підготовки підписання договорів з НЦЗУ. Думаю, що кількість договорів навіть буде більшою ніж минулого року”, – зазначив Шипелик.

За офіційною інформацією, яку повідомив т.в.о керівника лікарні, з січня звільнилося шість працівників у зв’язку з виходом на пенсію та Андрій Сторонський.

“Медицина повинна розвиватися та еволюціонувати. Тому звісно будуть кадрові зміни, ми ведемо переговори з залученням молодих спеціалістів з інших установ. Плануємо відкривати нові посади.

Завдяки підтримці міської влади, народного депутата та небайдужих громадян міста, будемо розвивати нашу лікарню. Не вірте плітками, я відкритий до діалогу”.




один коментар
  1. Побачим, що тепер буде розвиватись краще. Приватна клініка у Володимирі чи комунальна у Нововолинську. Директор один той самий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота