<

Ігор Гузь вимагає не допустити зміни керівника на «Нововолинському РМЗ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:53 | 2.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Державне підприємство «Нововолинський РМЗ», як і вугільні підприємства на Волині, підпорядковуються Міністерству енергетики та вугільної промисловості. Народний депутат Ігор Гузь надіслав звернення до Міненерговугілля із вимогою не допустити заміну діючого керівника підприємства.

Волинський парламентар надіслав депутатське звернення сьогодні, 2 лютого, – повідомляє прес-служба нардепа.

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина із проханням не допустити зміну діючого керівника ДП «Нововолинського ремонтно-механічного заводу» Бойка Богдана Івановича. За словами волинського парламентаря, кадрові зміни на цьому державному підприємстві можуть призвезти до рейдерського захоплення підприємства.

У зверненні нардеп наголошує що «абсолютна більшість працівників підприємства проти заміни діючого керівника, котрий на початку двохтисячних років прийнявши проблемне, з боргами, підприємство зміг його вивести з кризи і на сьогоднішній день виконав усі зобов’язання перед працівниками».

Волинський парламентар вимагає, аби міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин взяв це питання під особистий контроль та не допустив зміну ефективного та успішного керівника ДП «Нововолинський РМЗ», «забезпечивши таким чином безперебійне функціонування стратегічно важливого для регіону підприємства», – наголошує у зверненні народний депутат.

21231




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця