<

Ходи випускників у Нововолинську цьогоріч не буде

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 31.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 18

Днями для нововолинських випускників востаннє пролунав шкільний дзвінок. Зараз у них – «гаряча» пора: шкільні екзамени і ЗНО, вибір професійного шляху і вузу, у якому здобувати омріяний фах, а ще – підготовка до випускного вечора.

Випускний у школі – дуже важлива подія для одинадцятикласників, яка відбувається тільки раз у житті й спогади про неї залишаються надовго. Тому кожен випускник прагне аби цей день запам’ятався яскравим святом. Вже традиційно допомагає в організації свята міська рада. Цьогоріч воно відбудеться в суботу, 23 червня, – повідомляє сайт Нововолинськ.com.ua

На робочій нараді в міськраді заступники міського голови Андрій Сторонський та Володимир Рожелюк, заступник начальника управління освіти Ольга Лакиш й начальники окремих служб та установ обговорили й погодили програму випускного вечора.

В основному, цьогоріч захід пройде традиційно: з піснями, танцями, вітальними виступами, прощальним вальсом випускників, а також відзначенням і нагородженням медалістів і переможців різноманітних олімпіад, конкурсів і змагань.

Однак, є й зміни. Цьогорічні випускники відмовились від урочистої ходи центральними вулицями міста.

Як і торік, урочиста лінійка відбудеться на площі В’ячеслава Чорновола.

Під час наради перший заступник міського голови Андрій Сторонський звелів організувати під час масового заходу належний медичний супровід та забезпечити громадську безпеку та охорону правопорядку.




коментарів: 18
  1. Скажіть будь ласка що це за видумки що випускники відмовились від урочистої ходи ? Вперше таке чуємо. Скоріше згідні відмовитись від лінійки яка проводиться біля виконкому на жарі і нікому не потрібна. Де діти можуть зімліти вислуховуючи ваші довжелезні петиції які нікому не потрібні,повторюсь ще раз. Який смимл там стояти годину в толпі. Повний БРЄД.

  2. Випускників ніхто не питав….Для дітей ця хода якраз і найважливіше ….а не стояння біля виконкому,яке якраз і можна скоротити

  3. Біля виконкому не петиції читаються,а медалі вручаються.Ви,Наташо,серед усіх випускників провели опитування про те, чи хочуть вони,аби їм там вручали медалі,чи ні

  4. Шановне панство! Доводжу до відома усіх батьків, директорів шкіл та міського управління освіти. Думкою випускників 2018 року ніхто не цікавився ні з педколективу, ні з батьківського комітету, ні з міської ради. Для нас важлива ця хода, адже постояти на сонці у спеку ми можемо й на шкільному подвір’ї. Усе як завжди було вирішено без нашого відома. На рахунок довжелезних промов і безглуздих статистик під час урочистої лінійки повністю згідний (-а). Випускниці мліють не від дистанції, пройденої до міської ради, а від довготривалих монологів. Дуже обурило те, що спустили всіх собак на цьогорічних випускників, які “скаржилися” на ходу. Також пустили чутку, що відпускання кульок у небо цього року відмінили, адже це “затримує час”. Ви краще скоротіть монологи держслужбовців, повикидайте непотрібні статистичні дані, декілька абсолютно не цікавих танців ансамблів. Приділіть нарешті вже увагу нам, нашим вподобанням і бажанням. Не псуйте випускного балу.

  5. як випускниця скажу, що хода не потрібна взагалі, так як в таку спеку це важко, ще й на підборах.
    а церемонія вручення медалей, на мою думку, найурочистіша частина, адже це діти, які 11 років працювали для цієї нагороди і позбавити їх права урочисто при всьому місті отримати медаль це якось неправильно:)

    • Саша, ви напевно в свій випускний день були десятою там де “на десять дєвчонок девять рєбят”, нє?
      Інакше чого такий брєд несете у своєму то віці?

      • Дід, ваша перевага у віці явно не підкріплена перевагою в розумовому розвиткові, якщо ваш коментар вам здається доречним :) Я висловила свою думку і вважаю її правильною і вашої відповіді не потребувала.

  6. А хто спитав спитав це в самих випускників ? Зробили б якесь голосування серед них , нехай кожен випуск вирішує як вони хочуть , а не декілька осіб передпенсійного віку вирішують все за молодь . В нашому місті на так багато проводиться таких гарних заходів , щоб і це відміняти , а кому це не подобається , то й не ходить .

  7. Випускник пише якось одноосібно. По одному собі судити про те, чи доводилося до відома випускників про ходу, чи ні не можна. Цікаво, що ні вручення медалей, ні танці, ні привітання йому не подобаються, але альтернативи нема. Виходить “не знаю як, але не так”.Хоча деяким випускникам нагородження подобається. Усім не догодиш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок